CuisiNoon® Premium Melkopschuimer Multifunctioneel – Barista Aeroccino – Incl. 16 sjablonen & E-book

64.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Wil je thuis kunnen genieten van een perfect opgeklopte cappuccino, latte macchiato of warme chocomel? Maar ben je het beu om hiervoor uren handmatig melkschuim op te moeten kloppen, zonder al te best resultaat? Dankzij de elektrische CuisiNoon – Melkopschuimer serveer je als een echte barista jouw favoriete drankjes met de juiste melkschuim-samenstelling. Dat proef je!

Het geheim
Het belang van correct opgeschuimde melk wordt vaak onderschat. Het is een chemisch proces waarbij (als het goed gaat) alle melk verandert in een ietwat dikke en glanzende schuim. Dankzij de CuisiNoon – Melkopschuimer creëer je binnen slechts enkele minuten de meest perfecte melkschuim voor jouw favoriete drankjes. Dit maakt zoveel verschil!

Multifunctioneel
Met deze multifunctionele melkopschuimer kun je de meest uiteenlopende koffiedranken vanaf nu zelf maken. Dit scheelt in je portemonnee! Zo kun je met één druk op de knop het drankje kiezen waar je de melk voor wil opschuimen (cappuccino, latte macchiato, chocomel of koude melkschuim). Uiteraard zijn de mogelijkheden oneindig. In de meegeleverde handleiding worden instructies gegeven over de hoeveelheid melk.

Vaatwasserbestendig
Het melkkan-gedeelte van de CuisiNoon – Melkopschuimer is gemaakt van premium roestvrij-staal en kan hierdoor eenvoudig onder de kraan of in de vaatwasser worden gereinigd. Zo houdt je alles hygiënisch en zul je jarenlang plezier hebben van jouw dagelijkse cappuccino.

Premium kwaliteit
De CuisiNoon – Melkopschuimer heeft een eenvoudig LED-bedieningspaneel. Op het paneel zijn speciale knoppen voor cappuccino, latte macchiato, chocomel en koude melkschuim te vinden. Verder heeft de melkopschuimer antislipvoetjes waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de melkopschuimer tijdens het opschuiming-proces van het aanrecht valt.

Voel je als een professionele barista
Altijd al benieuwd geweest hoe een professionele barista van die prachtige kunstwerken in jouw koffie kan maken? Vanaf nu kun je dit zelf ook! Bij de aanschaf van CuisiNoon – Melkopschuimer ontvang je GRATIS 16 koffiesjablonen en krijg je GRATIS exclusief toegang tot een unieke barista-workshop. Leer meer over de kunst van het koffie maken en maak indruk op jouw visite!

De Pluspunten van CuisiNoon

Bespaar tijd & frustratie
Perfect opgeklopte melkschuim
Multifunctioneel
Vaatwasserbestendig
Premium kwaliteit
Inclusief GRATIS 16 koffiesjablonen
Inclusief GRATIS toegang tot barista-workshop

Specificaties
– Merk: CuisiNoon
– Kleur: Zilver, zwart
– Materiaal: ABS, Roestvrij staal
– Spanning: 220-240 V
– Vermogen: 500 W
– Frequentie: 50-60 Hz

Bestel vandaag nog en geniet morgen al van een perfect opgeklopte cappuccino, latte macchiato of warme chocomel!☕

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories