KitchenBrothers 4-in-1 Elektrische Melkopschuimer – Koud of Warm Opschuimen – Perfecte Cappuccino Maker – 240 ML – Zwart

37.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met de KitchenBrothers melkopschuimer maak je binnen 2 minuten koffies die er professioneel uitzien én heerlijk smaken. Kies tussen 4 opties: warm en dik schuim, warm en luchtig schuim, opwarmen en koud opschuimen. In het ruime melkreservoir past tot 240 ml melk. Als de melk op 65℃ is, gaat de melkopschuimer automatisch weer uit. Door de anti-aanbaklaag is de melkopschuimer ook heel eenvoudig schoon te maken. Zo wordt je koffie een echte traktatie.

4-in-1

‘s Ochtends een cappuccino op het balkon of een lekkere latte bij de lunch? Een verfrissende ijskoffie op een zwoele zomerdag of juist een warme chocomel op een ijzige winteravond? Met de KitchenBrothers Melkopschuimer kan het allemaal. Kies tussen de 4 opties: warm en dik schuim, warm en luchtig schuim, opwarmen en koud opschuimen. Zo is er voor ieder wat wils!

240 ml

Komt de familie op bezoek en wilt iedereen een lekkere koffie verkeerd? Geen probleem: de KitchenBrothers melkopschuimer heeft een ruim melkreservoir van 240ml. Zo heb je genoeg melk voor minstens 2 cappuccino’s. Voor het warm en koud opschuimen kan je tot 115ml melk kwijt.

Temperatuurcontrole

Voor de echt lekkere cappuccino moet de melk wel op de goede temperatuur zijn. De KitchenBrothers melkopschuimer is beschermd tegen oververhitting en gaat automatisch uit als de melk 65℃ is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je melk te heet opgewarmd wordt.

KitchenBrothers Melkopschuimer

✔ Warm/koud opschuimen en opwarmen

✔ Automatisch uit op 65℃

✔ Verwisselbare garde/klopper

✔ Anti-aanbaklaag

✔ 115/240 ml

✔ Low noise

✔ 4-in-1

Klaar in 2 minuten

Met de KitchenBrothers melkopschuimer maak je razendsnel je favoriete koffies. Omdat de melkopschuimer dubbelwandig is, kunnen de koffies binnen 2 minuten op tafel staan. Daarnaast maakt de melkopschuimer ook weinig geluid. Zo kan je hem ‘s ochtends vroeg of in de avond gewoon gebruiken zonder de rest van het huis wakker te maken.

Makkelijk schoon te maken

Door de anti-aanbaklaag is de KitchenBrothers Melkopschuimer heel makkelijk schoon te maken. Spoel hem na gebruik om en was hem af met een klein beetje afwasmiddel. Zo heb je nooit meer last van aangekoekte melkresten. De opschuimer heeft een antislip onderkant en is krasbestendig.

Specificaties:

▶ Merk: KitchenBrothers

▶ Inhoud: 1x melkopschuimer; 2x gardes; 1x handleiding

▶ Afmeting: 19,1 x 10 x 10 cm

▶ Gewicht: 820 gr

▶ Kleur: Zwart

▶ Materiaal: Kunststof en roestvrij staal

▶ Snoerlengte: 65 cm

▶ Voltage: 220 – 240 V

▶ Frequentie: 50/60 Hz

▶ Vermogen: 400W

▶ Warm en koud opschuimen: Ja

▶ Verwarmen: Ja

▶ Max. capaciteit bij warme melk: 240 ml

▶ Max. capaciteit bij opgeschuimde melk: 115 ml

▶ Max. temperatuur: 65° celsius

▶ Tijd opschuimen: 80 tot 140 seconden

▶ Tijd verwarmen: 120 tot 220 seconden

▶ BPA-vrij: Ja

▶ Anti-aanbaklaag: Ja

▶ Temperatuurcontrole: Ja

▶ Low noise functie: Ja

▶ Schakelt automatisch uit: Ja

▶ Dubbelwandig: Ja

▶ Vaatwasserbestendig: Nee

▶ Snoerlengte: 75 cm

▶ Soorten melk: Alle, waaronder koe-, soya-, haver en amandelmelk, etc.

ℹ Tip: Reinig de melkopschuimer na gebruik direct met wat lauw water en een theedoek zodat de melk niet aankoekt.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories