Melkopschuimer voor perfect melkschuim – Melkopschuimer Elektrisch – Melkschuimer van RVS – Melkopschuimer handmatig EarKings

14.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Hou je van een lekkere kop koffie of cappuccino met een mooie melkschuim kraag, maar lukt het je maar niet om de melk goed op te schuimen? Dan is een Melkopschuimer van Earkings de Ideale oplossing voor jou!

Met de handmatige melkopschuimer breng je jouw kop koffie naar het volgende niveau! Doordat je zelf kan bepalen hoeveel je opschuimt heb je altijd de perfecte schuimkraag op je kopje koffie. Het drinken van heerlijke cappuccino’s of macchiato’s is hiermee niet enkel meer voor op het terras maar ook voor bij je thuis! Geniet van je koffiemomentje!

Voordelen

✅ Perfect schuim binnen 30 seconden!
✅ Roest niet: gemaakt van RVS materiaal
✅ Werkt met alle soorten verschillende melk!
✅ Compact en makkelijk op te bergen
✅ Eenvoudig in gebruik
✅ Makkelijk schoon te maken
✅ Werkt op batterijen
✅ Je hebt zelf in de hand hoeveel schuim je krijgt

Hoe maak je Perfect Melkschuim binnen 30 seconden?

Met een melkschuimer kun je het perfecte melkschuim maken voor je cappuccino. Dit doe je eenvoudig door melk toe te voegen in een kom of beker en met de melkopschuimer handmatig de melk te schuimen. Zet de melkopschuimer aan en maak rustig een cirkel beweging door het glas tot schuim begint te vormen. Binnen een kleine minuut heb je al een mooie dikke laag schuim, deze kan je vervolgens met een lepel toevoegen in je glas of kop koffie.

Tips voor het perfecte melkschuim

Met de volgende tips voor de melkopschuimer elektrisch til jij het niveau van jouw melkschuim, en daarmee de smaak van je koffie, naar een volgend niveau:

 1. Zorg dat de melk die je gebruikt zo koud mogelijk is.
 2. Indien mogelijk zorg dat ook de kan/beker waarin je melk in gaat schuimen koud is.
 3. Gebruik (bij voorkeur) houdbare volle melk voor het beste schuim.
 4. Verwarm de melk tijdens het opkloppen (niet verplicht, maar indien je hier tijd voor hebt geeft dit iets extra’s aan je schuim).
 5. Stop de melkschuimer niet te diep in de kan. Slechts enkele millimeters onder de bovenlaag is voldoende.
 6. Voeg niet te veel melk toe in de kan.

Met deze zes tips kan je jouw van jouw kopje koffie echt een geniet momentje maken!

Welke melk moet ik gebruiken?

De melk die je gebruikt voor het opschuimen is een van de belangrijkste onderdelen voor een goed resultaat. In principe is het mogelijk om elke melk op te schuimen. Echter kan er nog wel een kwaliteitsverschil zitten in of je volle of magere melk gebruikt.

Als vuistregel wordt vaak genomen dat volle melk beter schuimt, dit omdat magere melk minder vet bevat en daardoor minder schuimt. Wij adviseren dan ook om volle melk te gebruiken, zowel voor het betere schuim als voor de betere smaak.

Tegenwoordig worden ook in veel supermarkten speciale pakken melk verkocht die geschikt zijn voor het opschuimen van melk voor jouw koffie. Je herkent deze melk aan de titel ‘Opschuimmelk’ op de verpakking. Vaak kan je deze al vanaf €0,99 kopen van verschillende merken. Echter is het zeker niet verplicht om opschuimmelk te gebruiken, daar waar andere melk ook gewoon schuimt.

Geschikt voor alle soorten koffie en dranken

Doordat de Melkopschuimer universeel inzetbaar is kan je hem gebruiken voor alle soorten dranken. Denk hierbij aan cappuccino, macchiato’s, cortado, warme chocomelk en nog veel meer! Door deze multi inzetbare schuimer kan het hele gezin genieten van een heerlijk drankje.

Ook te gebruiken voor milkshakes en het kloppen van eieren

De melkopschuimer is multi-inzetbaar en is daardoor dan ook te gebruiken voor het kloppen van eieren wanneer je een lekker omeletje wil maken of voor het mixen van een milkshake. Ook kan de melkopschuimer elektrisch gebruikt worden voor bijvoorbeeld het mixen van eiwit poeder of andere poeders en supplementen. Dankzij deze multi inzetbaarheid heb je voor een klein bedrag met de melkopschuimer handmatig al een super functioneel apparaat in huis!

Specificaties

 • Afmeting: 24cm x 3.2cm
 • Materiaal: RVS
 • Gewicht: 210 gram
 • Werkt op AA batterijen (2 stuks)
 • Kleur: zilvergrijs
 • CE gecertificeerd

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories