Nexuled Electrische Melkopschuimer Met Kruidenpen Én 16x Sjablonen – Voor De Mooiste Cappuccino – Zwart

49.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Vanuit huis zelf de lekkere cappucino’s klaar maken voor jezelf of voor een ander? De melkopschuimers van Nuxuled helpen je een handje om eenvoudig je melk op te schuimen of te verwarmen. Daarnaast maak je de koffies niet alleen heel lekker maar ook nog eens heel mooi met de bijbehorende kruidenpen en 16 verschillende sjablonen.

Nexuled Melkopschuimer voordelen:

✔ Extra kruidenpen & sjablonen voor creatieve koffies

✔ Goed schoon te maken

✔ Bevat een anti aanbak laag en anti slip materiaal

✔ Melk opschuimen tot 150 mL

✔ Melk verwarmen tot 240 mL

✔ Snel en eenvoudig in gebruik

✔ Doorzichtige kijkdeksel

✔ Ook beschikbaar voor het opwarmen van sojamelk, amandelmelk, chocolademelk en meer

Stevige en warme melkschuim

De Nuxuled elektrische melkschuimer geeft je de keuze om met maar 1 druk op de knop je melk te verwarmen of op te schuimen door gebruik te maken van de 2 verschillende opzetstukjes. Wil je de melk alleen verwarmen? Dan kun je tot max. 240 mL aan vloeistof gebruiken. Voor het opschuimen van je melk vul je de melkopschuimer met max. 150 mL vloeistof, dat is ongeveer genoeg voor 2 cappuccino’s!

Creër de mooiste koffies

Nadat je een lekker bakkie hebt gezet is het tijd om er wat moois van te maken. Een echte barista schenkt natuurlijk allerlei kunstzinnige vormpjes van de melkschuim wat nog niet zo eenvoudig is.. Om het voor jou wat makkelijker te maken kun je gebruik maken van de kruidenpen en 16 verschillende sjablonen. Gebruik de sjablonen simpelweg als een soort stencil door er boven je beker een beetje kaneel of cacao er overheen te strooien. Ook de spice pen vul je met kaneel, cacao of andere kruiden om er vervolgens, net als met een echte pen, een tekening mee te maken in de melkschuim. De meest creatieve koffies zet je zelf!

Goed om te weten:

Zorg ervoor dat je het apparaat direct na gebruik goed schoonmaakt, zodat er geen melkresten op de bodem van het apparaat blijven liggen, die vervolgens kunnen aanbakken. Let wel op, het apparaat kan niet in de vaatwasser, de opzetstukjes echter wel! Het beste kun je direct na gebruik de melkschuimer eenvoudig even goed afspoelen met wat warm water, zo bespaar je jezelf een heleboel gedoe.

100% tevredenheidsgarantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke

garantie. Wanneer je tegen problemen aan loopt of niet volledig tevreden bent kan het product

binnen 30 dagen kosteloos geretourneerd worden en krijgt je het aankoopbedrag van ons terug.

Bestel jouw melkopschuimer vandaag nog en ervaar optimaal smaak genot!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories