WMF Lono – Melkopschuimer

119.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De WMF Lono Melk en Chocolade Opschuimer is een verfijnde melkopschuimer voor alle melksoorten en voor de bereiding van warme chocolademelk gemaakt van echte chocolade. Dit is zowel een melkopschuimer als een warme chocolademelk opschuimer.

De multi-getalenteerde WMF Lono Milk & Choc maakt luchtig melkschuim voor heerlijke cappuccino’s en smelt hele stukjes chocolade voor een goede warme chocolademelk. Soja Melk, lactose-vrije melk of koemelk, de inductie melkopschuimer behandelt alle types met gemak. Zodra het werk gedaan is, kan het melkreservoir eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser. De WMF Lono Milk & Choc – voor kenners van alle leeftijden.

Productvoordelen:

Met 4 verschillende opschuimfuncties

Geschikt voor reiniging in de vaatwasser

Uitgieten van het melkschuim gaat gemakkelijk door de prachtig gevormde tuit

De WMF Lono Melkopschuimer heeft een inhoud voor 100-150 ml melkschuim en wordt hierdoor vaak groot bevonden. De afmetingen zijn: 21,5 x 28 x 17,5 cm. Hierdoor is deze WMF Melkopschuimer niet geschikt voor hele kleine keukens.

Beste uit de test

De WMF Lono Melk en Chocolade opschuimer is het beste uit de test gekomen bij het
KoffietCacao magazine
.

“Met een 4,75 is de WMF Lono de absolute winnaar van deze test. De melkopschuimer creëert microfoam met een mooie glans en door de tuit kun je direct figuren schenken. Qua prijs behoort hij tot de duurste,
maar dat is niet gek aangezien hij ook de grootste inhoud heeft. Met deze machine maak je makkelijk twee of drie cappuccino’s of latte macchiato’s.”

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories