Barista melkopschuimkan – melkkannetje – 350ml – RVS – zwart – latte art – barista tools – barista-accessoires

24.85

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

✅ Ligt lekker in de hand

✅ Speciale tuit voor latte art

✅ 350ml voldoende voor 1 cappuccino

✅ Gemaakt van hoogwaardig RVS

Grootte
Dit melkkannetje komt in verschillende groottes. De 350ml variant is geschikt voor twee cappuccino’s of een flat white. Deze variant wordt vaak gecombineerd met de 550ml, waarin de dikkere melk geschonken wordt. Ben je op zoek naar beide varianten? Dan is de melkopschuimkan set (klik op 900ml) voor jou voordeliger.

Materiaal
De melkkannetjes zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en hebben een uitstekende temperatuurbeheersing. Hiermee warmt jouw melk gemakkelijk op tijdens het melk opschuimen. Maar ook koelt de melk gemakkelijk af als je deze in de koelkast plaatst. Hierdoor kun je de melk gemakkelijk weer gebruiken voor de volgende keer, want weggooien is zonde!

Barista tip: als het melkkannetje te heet wordt om vast te houden, is de melk ongeveer op de juiste temperatuur

Latte art
Dit melkkannetje heeft een speciale tuit om gedetailleerde latte art mee te beoefenen. Hij is hiermee geschikt voor de beginnende en al verder beoefende thuis barista. Het melkkannetje ligt daarnaast lekker in de hand. Ben je nog op zoek naar een interessante latte art workshop om jouw skills naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze latte art workshop voor jou misschien wel interessant!

Keuken schoonhouden
Na het melkopschuimen is het schoonmaken van jouw stoompijpje erg belangrijk. Doe je dit niet, dan raken de gaatjes in de top van het stoompijpje al snel verstopt. Het melkkannetje wordt daarom vaak gecombineerd met onze barista doekjes. Deze zijn gemaakt vna microvezel en zijn speciaal ontwikkeld om jouw espressomachine en daarmee het melkopschuimpijpje schoon te maken.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories