Barista melkopschuimkan – melkkannetje – 600ml – latte art – RVS – Zilver

32.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Samenvatting

✅ Ligt lekker in de hand

✅ Ideaal voor de beginnende barista

✅ Uitstekende termperatuurbeheersing

✅ Beschikbaar in 350ml en 600ml

✅ Gemaakt van hoogwaardig RVS

Grootte

Dit rvs melkkannetje komt in verschillende groottes. De 550ml variant is geschikt voor twee cappuccino’s of een flat white. Deze variant wordt vaak gecombineerd met de 350ml, waarin de dikkere melk geschonken wordt. Ben je op zoek naar beide varianten? Dan is deze melkopschuimkan set voor jou voordeliger.

Materiaal

De melkkannetjes zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en hebben een uitstekende temperatuurbeheersing. Hiermee warmt jouw melk gemakkelijk op tijdens het melk opschuimen. Maar ook koelt de melk gemakkelijk af als je deze in de koelkast plaatst. Hierdoor kun je de melk gemakkelijk weer gebruiken voor de volgende keer, want weggooien is zonde!

Barista tip: als het melkkannetje te heet wordt om vast te houden, is de melk ongeveer op de juiste temperatuur

Latte art

Dit rvs melkkannetje heeft een normale tuit om latte art mee te oefenen. Hiermee is hij goedkoper dan onze speciale latte art editie, maar uitstekend om mee te beginnen. Hij is hiermee geschikt voor de beginnende en al verder beoefende thuis barista. Het rvs melkkannetje ligt daarnaast lekker in de hand.

Keuken schoonhouden

Na het melkopschuimen is het schoonmaken van jouw stoompijpje erg belangrijk. Doe je dit niet, dan raken de gaatjes in de top van het stoompijpje al snel verstopt. Het melkkannetje wordt daarom vaak gecombineerd met onze barista doeken. Deze zijn gemaakt vna microvezel en zijn speciaal ontwikkeld om jouw espressomachine en daarmee het melkopschuimpijpje schoon te maken.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories