Leccur Barista Melkkan – Melkkannetje RVS – Melkopschuimkan 350ml

15.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Wil je thuis zelf latte macchiato’s, cappuccino’s, of latte art maken? Dan is deze duurzame en handige barista melkkan de eerste stap. De melkopschuimkan zorgt ervoor dat je de melk geleidelijk kan verwarmen en opkloppen. Door de perfect gevormde schenktuit kan je eenvoudig figuren in je cappuccino en latte macchiato maken. Het melkkannetje is ideaal voor één of twee kopjes.

Voor de professionele barista en thuisgebruik
Het melkkannetje is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, hierdoor is het kannetje sterk, maar ook licht. De dunne wanden zorgen voor een ideale temperatuur geleiding, hierdoor kan je goed aanvoelen wanneer de juiste temperatuur is bereikt. Door de vorm van het melkkannetje kan je de melk gemakkelijk opkloppen en eenvoudig schenken om prachtige latte art mee te maken.

Gemakkelijk in gebruik
Het handvat wordt niet warm tijdens het verwarmen van de melk en is zo gevormd dat het kannetje gemakkelijk is vast te houden. Na gebruik kan je de melkkan snel schoonmaken met warm water, of met de hand afwassen. Aan de binnenkant staan de meeteenheden duidelijk aangegeven. Dit kannetje is goed voor het opschuimen van melk voor twee cappuccino`s of een latte macchiato.

Leccur Barista Melkkan – Melkkannetje RVS – Melkopschuimkan 350ml
✅ Inhoud van 350ml (voor één of twee kopjes)
✅ Meeteenheden aangegeven
✅ Hoogwaardig roestvrij staal
✅ Ideale temperatuurgeleiding
✅ Perfect vormgegeven schenktuit
✅ Geschikt voor elk koffieapparaat

100% tevredenheidsgarantie
Na aankoop kan je het product 30 dagen zonder risico uitproberen, tijdens deze periode kan je het product kosteloos terugsturen en krijg je het volledige aankoopbedrag terug!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories