RoiCuisine Melkopschuimkan – Met Thermometer – 350ml – Melkkannetje – Barista – RVS

24.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Op zoek naar de perfecte melkopschuimkan voor heerlijk opgeschuimde melk? Zoek dan niet verder! De melkopschuimkan van RoiCuisine is geschikt voor elke koffievariatie, zoals cappuccino of latte macchiato. Een melkopschuimkan behoort tot de standaarduitrusting van elke barista en met de handige thermometer ben je er zeker van dat de melk op de juiste temperatuur geserveerd wordt.

Voordelen

✅ Gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal
✅ Thermometer met duidelijke indicatiezone
✅ Perfecte schenktuit voor latte art
✅ Geschikt voor elk koffieapparaat
✅ Makkelijk schoon te maken
✅ Ingegraveerde meeteenheden

Perfecte schuim

Het perfecte melkschuim bestaat uit microschuim, dit bestaat uit fijne belletjes en is stevig en fluwelig. De temperatuur is van groot belang bij de smaakperceptie, het is daarom belangrijk om de temperatuur goed in de gaten te houden. Boven de 70°C is de melk te heet om goed te kunnen proeven, maar lager dan 60°C is het schuim te koud om ervan te genieten. Opgeschuimde melk smaakt op zijn best als het geserveerd wordt tussen de 60°C en 65°C, de thermometer is uitgerust met duidelijke indicatie voor de juiste temperatuur.

Gemakkelijk in gebruik

Door het gebruik van hoogwaardig roestvrijstaal is de melkkan handzaam en licht in gebruik. Tevens is de melkkan voorzien van een groot handvat en een scherpe schenktuit voor de perfecte controle. Door is de materiaalkeuze hecht de melk niet aan de kan, waardoor het gemakkelijk met warm water schoon te maken is. De thermometer is gemakkelijk schoon te maken, met het gemak van een warme doek.

100% tevredenheid

RoiCuisine biedt 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. 100% tevredenheidsgarantie voor risicoloos online winkelen. RoiCuisine staat achter de kwaliteit van haar producten. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, neem dan gerust contact met ons op.

Laat niets je in de weg staan om de perfecte melk op te schuimen voor elke koffievariatie!
Bestel en geniet morgen al van de RoiCuisine Melkopschuimkan!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories