MOA Koffiemolen Elektrisch RVS – Koffiemolen voor bonen – BPA-vrij – 75 gram – CG803

18.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met deze elektrische koffiemolen van MOA maak je snel en gemakkelijk versgemalen koffie van koffiebonen. Hij heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van RVS.

Voordelen van deze koffiemolen

Dankzij de inhoud van 75 gram kan je in één keer koffie malen voor ongeveer 10 kopjes koffie. En door de motor van 200 watt gaat dat snel en makkelijk.

✅ Inhoud van 75 gram – Voor 10 kopjes koffie
✅ Krachtig met 200 watt – Snel en makkelijk bonen malen
✅ Goede kwaliteit – Met RVS behuizing
✅ Makkelijke bediening
✅ Afmetingen: 11 x 11 x 21,5 cm

75 gram koffiebonen malen

Bonen malen is eenvoudig. Vul allereerst het bekertje met bonen. De hoeveelheid bonen kan je zelf bepalen. Het bekertje heeft een capaciteit van maximaal 75 gram koffiebonen, dat is genoeg voor ongeveer 10 koppen koffie. Wil je minder koffie malen? Vul het bekertje dan met minder koffiebonen.

Zet het bekertje vervolgens goed op de maler en zet de maler aan. Na een paar seconden heb je versgemalen koffie.

Krachtig: 200 watt

Met een vermogen van 200 watt is dit een krachtige koffiemolen. Omdat de koffiemolen krachtig is, gaat malen snel. Zo geniet jij extra snel van een heerlijk bakje koffie van verse koffiebonen!

Met RVS Behuizing

De koffiemolen heeft een RVS behuizing. Daarmee heeft hij een luxe uitstraling en past hij in elke keuken. RVS is van hoge kwaliteit waardoor je lang plezier hebt van deze koffiemolen.

Eenvoudige bediening

Bediening van deze koffiemolen is eenvoudig. Vul eerst de binnenste beker met de gewenste hoeveelheid koffiebonen. Vervolgens zet je het bekertje op de maler en sluit je de deksel. Daarna druk je op de deksel en worden de bonen gemalen. Daarna zet je koffie en geniet je van een heerlijk bakje koffie!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories