Douwe Egberts Moccamaster Chroom

230.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Het Douwe Egberts Moccamaster filterkoffiezetapparaat – KBG Select – chroom, is één van de meest populaire en bekende filterkoffieapparaten in de wereld. De nieuwe Moccamaster KBG Select is zowel voor 10 als voor 6 koppen koffie ECBC (European Coffee Brewing Centre) gecertificeerd.

Moccamaster-producten worden sinds 1964 in Amerongen met de hand gemaakt en individueel getest. Het is de persoonlijke noot die de producten uniek maakt. De kwaliteit van de koffie is merkbaar.

Bij 92º -96º Celsius lost het water de aroma-bevattende oliën op, dit geeft een ideale balans tussen zoetheid en bitterheid. Een dosering van 75 gram wordt geadviseerd bij een Moccamaster koffiezetapparaat van 1,25 liter.

De Moccamaster KBG Select heeft een meer-fasen doorstroomelement waardoor de perfecte koffie gezet wordt. Middels de keuzeschakelaar kun je kiezen voor een halve of een volle pot. Bij een halve pot wordt het water binnen 30 seconden opgewarmd op 1450 Watt vermogen om zo snel mogelijk te starten, daarna schakelt het koffiezetapparaat over op 950 Watt om de doorlooptijd te verlengen. Binnen 6 minuten zet je snel en geluidsarm 10 kopjes koffie.

Daarnaast wordt de pot bij het opstarten van de KBG Select voorverwarmd. Zodra het water door gelopen is, schakelt deze over naar de warmhoudstand.

Belangrijkste kenmerken

Type: filterkoffie

Filtermaat: 4

Zettemperatuur 92 °-96 °C

Inhoud waterreservoir: 1,25 liter

Inclusief: Glazen kan

Metalen behuizing

Aantal koppen: 6-10

Hoogwaardig koperen verwarmingselement

Vermogen doorstroomelement: 1450 Watt

Vermogen warmhoudplaat: 70 Watt

Optimale bewaartemperatuur: jouw Moccamaster houdt jouw koffie op een constante temperatuur van 80º – 85º C

Dosering: 60 gram per liter, bij een Moccamaster koffiezetapparaat van 1,25 liter heb je 75 gram koffie nodig

AO-Functie: (Auto Off), deze functie zorgt ervoor dat de warmhoudplaat na 40 minuten automatisch wordt uitgeschakeld. Deze functionaliteit is gekoppeld aan een EU-wetgeving.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories