Mokarico Rossa – Italiaanse Espresso Koffiebonen – 1kg

19.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Uitmuntendheid in een kopje koffie. Met trots stellen we u deze blend voor, gemaakt door een historische koffiebranderij uit Florence.
Sorsi e Caffeina x Caffè Mokarico Firenze
Hun verhaal begint in het begin van de 20e eeuw in Florence, toen koffiebranders de stadscentra nog steeds dronken van geuren.
Het belangrijkste doel was niet om een simpele Italiaanse espresso te serveren, maar een echt resultaat in het kopje: elke blend heeft zijn eigen boeket van aroma’s, waardoor elk van onze koffie een unieke ervaring wordt en u voor een kort moment naar Italië reist.
De koffiebonen
Om de perfecte smaak te creëren zijn de samenstelling en de kwaliteit van de koffiebonen van groot belang. Zo komen onze koffiebonen uit landen die bekend staan om hun constante uitmuntende kwaliteit. Dit is de basis van de heerlijke kop koffie die u zult proeven.

Sorsi x Mokarico – La Rossa
Deze blend is opgedragen aan de emblematische Dante Alighieri: de maker van de goddelijke komedie.
Sterk en kruidig, perfect voor elke ochtend. Het ultieme Italiaanse koffie. De gebruikte origines zijn: Centraal Afrika, Vietnam en India. We kunnen het niet genoeg zeggen, het resultaat is sterk, maar aangenaam. Het aroma blijft in de mond, zonder een storende bitterheid achter te laten. Een pittige koffie, met tonen van pure chocolade, vanille en een mooie dikke “crema”!

Geproduceerd in Italie.

Origine bonen:
India · Vietnam · Centraal Afrika
Roasting
Full City Roast

INTENSITEIT 9/10

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories