Moyee – Radically Good Coffee | Koffie Proefpakket koffiebonen 3 x 250 gram| Koffie Cadeaupakket | Koffiepakket | Vers en licht gebrand | FairChain…

21.50

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Dit pakket bestaat uit 3 pakken koffie van 250 gram hele koffiebonen, in totaal dus 750 gram, bezorgd door de brievenbus!

In het Proefpakket zitten drie toegankelijke koffies vol met impact. Onze fruitige Double, ronde Triple en bloemige Single.

Double
Hou je een beetje van complixiteit in je koffie met fruitige aroma’s en een lichte aciditeit en een afdronk van caramel? Dan zal je deze koffie er snel doorheen drinken. Hooray for the farmers! Ook zeer geschikt voor een interessante, zachte filterkoffie. Gebrand in Ethiopie.

Triple
Deze koffie is vol van chocolade, en mooie warme smaken zonder dat er een sterke bitter in zit. Een echte allemansvriend! Gebrand in Kenya.

Single
Een frisse full-bodied koffie met een licht-fruitige afdronk van jasmijn en cacao. We slow-roasten deze koffie 13 minuten op 197 graden Celsius. Proef de bloemigheid en citrus aroma’s!. Gebrand in Ethiopie.

Over Moyee Coffee

Op dit moment verdwijnt 90% van de totale koffiewaarde in de zakken van een handjevol grote multinationals, die wij Big Coffee noemen. Dit betekent dat de koffieboeren achter blijven met slechts 10% van de waarde. Waarde waar niets ‘toegevoegd’ aan is – slechts 2% is toegevoegde waarde, de bron voor ontwikkeling en winst! Wij mogen dan ondernemers zijn, maar deze disbalans is op geen enkele manier te rechtvaardigen! Vandaar Moyee.

Wij zijn niet tegen Fairtrade, we gaan alleen een grote stap verder dan zij. Met FairChain proberen we eindelijk de koffieketen te herstellen. Ons doel is om een 50/50 balans tussen koffieproducenten en koffiedrinkers te creëren. Best wel een hardcore ambitie, maar we zijn al goed op weg. Naast de 20% FairChain premie voor de koffieboeren laten we 300% meer geld achter in het koffieproducerende land! En dat terwijl jij niet meer betaalt voor de koffie, win-win! Hoe wij het doen? Het branden en verpakken vindt plaats in Ethiopië, wij verkopen de koffie en de waarde wordt netjes gedeeld. Een eerlijke relatie tussen producenten en consumenten. Deze eenvoudige verschuiving in de koffieketen verbetert het leven van miljoenen mensen op een radicale en positieve manier.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories