Nescafé Gold decafe oploskoffie – 6 potten à 200 gram

56.94

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Nescafé Decaf Gold is een premium cafeïnevrije oploskoffie. Een decadente koffie met een zachte smaak en een rijk aroma. De perfecte oploskoffie voor het slapen gaan.

– Bij deze Nescafé koffie hoeft u alleen 150ml heet water toe te voegen

– Geniet thuis van de Decaf oploskoffie zoals u koffie gewend bent

– De speciaal ontworpen glazen pot houdt jouw Nescafé verrukkelijk

– De koffiebonen zijn verantwoord geteeld met duurzame landbouwtechnieken

Cafeïnevrije instant koffie bestaande uit een mix van geselecteerde Arabica- en Robusta-bonen. Wat is cafeïnevrije koffie? Ons waterproces verwijdert bijna alle cafeïne op een natuurlijke en zorgvuldige manier, waardoor jij kunt blijven genieten van een 100% premium koffie-ervaring zonder cafeïne. Ten slotte branden we de bonen langzaam tot gouden perfectie voor een onovertroffen aroma en koffiesmaak.

Bij Nescafé Gold Cafeïnevrij zijn alle eigenschappen van de koffie waar je van houdt gelijk maar dan zonder zoveel cafeïne. Wij verwijderen de meeste cafeïne via een natuurlijk proces met water, waarbij de zachte, volle smaak en het pittige aroma die Nescafé Gold zo uniek maken, bewaard blijven.

Door het kopen van deze koffie draag je bij aan betere leef- en werkomstandigheden voor koffieboeren en hun families. Kijk voor meer informatie over Nescafé en duurzaamheid op www.nescafe.nl

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories