Nivona Espressomachine NICR769

652.59

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

NIVONA CafeRomatica 769 biedt net dat beetje extra voor wie niet alleen met een lekkere kop koffie goede sier wil maken. De geïntegreerde Bluetooth functie in combinatie met de NIVONA-App maken het echt een machine van nu. Koffie zetten, instellen en recepten aanpassen kan eenvoudig van af de bank of vanuit de luie stoel met telefoon of tablet op schoot. In het vernieuwde kleurendisplay is duidelijk af te lezen welk koffierecept de machine voor u gaat bereiden en of er een onderhoudshandeling van u wordt gevraagd.

Zowel de CafeRomatica 1030 en de vernieuwde 8, 7 en 6-serie zijn voorzien van Bluetooth waardoor u contact kunt maken tussen de machine en de NIVONA-App. Hierdoor kunt u kiezen om de instellingen en recepten aan te passen via het display van de machine of via de App op uw smartphone of tablet. Met de App is het zelfs mogelijk een kop koffie te zetten vanuit uw luie stoel! Binnen de App vind u ook verschillende instructie-video’s, waarmee de App ook als digitale gebruiksaanwijzing gebruikt kan worden. De NIVONA-App is uiteraard beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Dankzij het Aromatica systeem bent u elke keer weer verzekerd van een prachtige crema-laag. Daarnaast introduceert NIVONA nu het Aroma Balance systeem. Hiermee heeft u keuze uit 3 verschillende zetmethoden en kunt u de intensiteit van uw koffie aanpassen. Door te kiezen voor dynamisch, constant of intens maakt u verschil in pompdruk en doorlooptijd. Bij dynamisch loopt de koffie betrekkelijk kort door bij een gemiddelde druk, wat zorgt voor een wat fruitige smaak, constant maakt gebruik van een gemiddelde druk, een korte welperiode en een iets langere doorlooptijd en derhalve een gebalanceerde smaak en bij intens wordt de pompdruk langzaam opgevoerd gedurende een langere tijd waardoor zo goed als alle aroma’s naar boven komen.

Vrijwel alle factoren zijn naar wens in te stellen, de temperatuur van het water of de melk, de hoeveelheid te malen bonen, het volume kunt u programmeren in het standaard recept of a la minute, voor of tijdens het zetten aanpassen.

De sterkte van de koffie is verder te regelen door de maalgraad(5 standen) en de hoeveelheid koffie tussen de 7 en 14 gram in te stellen en te variëren in volume.

Zo kunt u nog meer dan voorheen variëren in smaak!

Dit eigen recept kunt u vervolgens verder personaliseren en opslaan onder Mijn Koffie voorzien van uw naam en eigen icoon. Met de Mijn Koffie functie kunt u gepersonaliseerde recepten instellen, de hoeveelheid verschilt per machine, de NIVONA CafeRomatica 769 heeft de mogelijkheid om 1 extra profiel te programmeren.

Espresso, Lungo of Cappuccino? U heeft het in de vingers!

Zowel de complete 7-serie, 8-serie en de NICR1030 zijn voorzien van de One-Touch Cappuccino functie, met 1 druk op de knop een perfecte Cappuccino of Latte. De geschuimde melk en de koffie worden direct in uw kopje gedoseerd, bij de NICR1030 kunt u zelfs kiezen tussen 3 bereidingswijzen, koffie->melk, melk->koffie of gemengd.

Door de grote 2.2 liter watertank, de bonencontainer met een inhoud van 250 gram en de ruime opvanglade kunt u met een gerust hart (de visite) nog een kopje koffie schenken zonder alles te moeten bijvullen.

Over onderhoud kunnen we kort zijn, dit is kinderspel door het duidelijke display, dat precies aangeeft wat de handeling is die van u verwacht wordt. De reinigings- en ontkalkingscyclus kunt u vervolgens zo goed als volledig automatisch laten uitvoeren. Daarnaast is de zetgroep uitneembaar en eenvoudig af te spoelen onder de kraan. Zo houd u de binnenkant van de machine net zo eenvoudig hygiënisch schoon. Daarnaast is de NIVONA CafeRomatica 769 uitgerust met een automatisch spoel- en reinigingsprogramma voor de melkschuimer voor optimale frisheid

Kleuren TFT scherm 3D in-mold front design: Silver Lines

OneTouch Spumatore

Aroma balance systeem met 3 profielen

Mijn koffie: 1 individueel programmeerbaar recepten

Geïntegreerd Bluetooth voor gebruik NIVONA-App

Extra grote watertank: 2,2 l

Live programmering voor alle recepten

Extra geruisloze koffiemolen, met maalwerk van gehard staal

Uitneembare zetgroep voor extra hygiëne

Koffietemperatuur instelbaar in 3 standen

Koffiesterkte instelbaar in 5 standen ECO modus en 0 watt energie spaar-schakelaar

Automatische reiniging van de melkschuimer

Hygi‘ënische onderhoudsprogrammaÕs reinigen en ontkalken met één druk op de knop

In hoogte verstelbare koffie-uitloop

Kopjesverlichting voor extra beleving

Automatische signalering voor bijvullen (bonen-/watertanksensor)

Maalgraad individueel instelbaar (3 standen)

Melkslanghouder op de koffie-uitloop

Koppenwarmer

Heet water voor thee

Vulopening voor poederkoffie

Luchtdicht aromadeksel

15 bar pompdruk

Eenvoudig te verplaatsen door wieltjes aan de achterzijde

Afmetingen: 24 x 34 x 36 cm

230 Volt, 1455 Watt

Accessoires: Melkslang, Claris filter, Reinigingstabletten, Snoer opbergvak, Maatschep

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories