O’ccaffè – Gran Bar Professional | Italiaanse koffiebonen | Barista kwaliteit | 1 kg

13.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Een intense romigheid en een even intens en fruitig aroma met een zuivere afdronk maken van Gran Bar een ideale koffiemelange.

Geproduceerd in Italie.

Samenstelling:

Robusta: India · Uganda
Arabica: Brazilië · Ethiopië

Roasting: Medium

Inhoud: 1 kg.

INTENSITEIT 5/7

De beste koffiebonen rechtstreeks uit Italie.

Het geheim van onze uitmuntende koffie ?

  • Zorgvuldige inkoop van alleen de beste bonen op de markt.
  • Kleinschalige branderij met een grote passie voor koffie.
  • Langzaam 17-20 min roosteren bij een temperatuur van 220 ° C voorkomt zuur en bitterheid.
  • Wij laten onze koffie tot wel 72 uur rusten in aroma silo’s voor een extra volle smaak.
  • Verfijnde traditionele blend welke van generatie tot generatie doorgegeven is.

Het verhaal van O’CCAFFE

Begin jaren tachtig bracht de grote liefde voor koffie de gebroeders Vivenzio, op een idee. Waarom niet zelf de perfecte koffie branden en samenstellen? Dat was het begin van koffiebranderij Italvi, gelegen ten zuiden van Rome.

Op zoek naar de perfecte koffiemelange reisden de gebroeders de wereld rond, vonden inspiratie en verfijnden de receptuur tot een unieke blend.

De gebroeders Vivenzio hebben hebben hun branderij, vakmanschap en liefde voor koffietraditie doorgegeven aan de tweede generatie welke nu het familiebedrijf runnen.

Het resultaat hiervan kunt u nu in uw handen houden: een uitzonderlijke Italiaanse koffie, die we zelf graag drinken.

De koffiebonen

Om de perfecte smaak te creëren zijn de samenstelling en de kwaliteit van de koffiebonen van groot belang. Zo komen onze koffiebonen uit landen die bekend staan om hun constante uitmuntende kwaliteit. Dit is de basis van de heerlijke kop koffie die u zult proeven.

Het branden

Aroma is een vluchtig wezen. Het ontvouwt zich pas volledig als het voorzichtig behandeld wordt. Onze tientallen jaren ervaring leert dat het een enorm verschil maakt of koffiebonen drie minuten bij 500 ° C worden geroosterd, of 17-20 minuten zachtjes bij 220 ° C. Het verschil lijkt in het begin misschien niet zo groot, maar de smaak spreekt voor zich.

Door het langzame roosteren in de trommel, zonder toevoegingen zoals water en smaakstoffen, creëren we een koffie met minder bitterheid, die tot in de kern wordt geroosterd. Vervolgens wordt de koffie weer gereinigd en laten we deze één tot drie dagen in aromasilo’s rusten.

Dit is het belangrijkste dat we door de jaren heen hebben geleerd: alleen geduld helpt om de volle kracht van de koffie te ontplooien.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories