Philips 5000 serie EP5345/10 LatteGo – Espressomachine – RVS

949.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Maak gemakkelijk en snel verschillende koffie zoals Espresso, Koffie, Cappucino en Latte Macchiato met een druk op een knop. De LatteGO is snel te gebruiken en net zo snel weer schoon te maken. De LatteGo kan de verschillende koffies voorzien van een zijdezachte melk schuimlaag. De bewaardeksel op de LatteGo houdt de melk vers in de koelkast.

ℹ Perfect melkschuim maak je met de volgende tips:

  • Het allerbeste resultaat krijg je met volle melk. Het lukt wel met halfvolle of magere melk, maar het resultaat is minder goed en minder mooi.
  • Welke melk je ook kiest, gebruik gekoelde melk. Die schuimt namelijk beter.
  • Gebruik je liever plantaardige melk? Geen nood! Check het eiwitgehalte op de verpakking, als deze 3,5 gram of meer is, kun je er heerlijke melkschuim mee maken.

Philips 5000 serie EP5345/10 LatteGo

Voordelen

✅ De 2-delige buisvrije LatteGo-opschuimer is heel eenvoudig te reinigen, onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

✅ Binnen een handomdraai genieten van 6 dranken

✅ Zijdezacht en glad melkschuim met de snelle LatteGo-opschuimer

Goed om te weten

❌ Deze espressomachine beschikt niet over instelbare koffieprofielen. Wil je graag dat de machine jouw specifieke voorkeuren onthoudt, bekijk dan eens..

❌ Drink je graag twee verschillende koffiesoorten? Dan kan het handig zijn om te kiezen voor een machine met twee bonenreservoirs

❌ Deze koffiemachine heeft geen kopjes verwarmer

Belangrijkste kenmerken Philips 5000 serie EP5345/10 LatteGo

2-delige buisvrije LatteGo-opschuimer eenvoudig te reinigen

De LatteGo-opschuimer is heel eenvoudig te reinigen, de onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. Plaats je LatteGo in de vaatwasmachine. Besspaar tijd en wees verzekerd van een hygiënische reiniging.

Binnen een handomdraai genieten van 6 dranken

Geniet van een grote verscheidenheid aan dranken op ieder moment. Deze volautomatische machine levert het perfecte resultaat. Kies verschillende koffie zoals espresso, koffie, cappucino of bijvoorbeeld een latte macchiato.

Zijdezacht en glad melkschuim met de snelle LatteGo-opschuimer

Elke kop koffie die je bereidt krijgt een zijdezachte melkschuimlaag. De LatteGo-opschuimer mixt melk en lucht met hoge snelheid in de ronde opschuimkamer. Giet vervolgens een romige melkschuimlaag in je kop op precies de juiste temperatuur.

Keuze uit 5 aromasterktes en 5 maalstanden

Pas zelf het volume aan. Kies uit 5 aromasterktes en maak gebruik van 5 maalstanden

Cafeïnevrij met gelijke smaak

Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om je drankje aan je smaak aan te passen. Je kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Stel het volume van elke drank in door de knop van de drank ingedrukt te houden tot het display MEMO-pictogram weergeeft. Druk op de OK-knop wanneer de kop de gewenste hoeveelheid bevat. Als je een recept zet, wordt de geslecteerde aromatsterkte automatisch opgeslagen.

Snel opwarmende boiler

De snel opwarmende boiler zorgt voor wamre koffie en cappuccino, altijd op de juiste temperatuur. Hoe dit komt? De lichte behuizing van aluminium en roestvrij staal kan snel hoge temperaturen bereiken.

Tot 5000 kopjes zonder ontkalken dankzij AquaClean

De nieuwe en gepatenteerde innovatie, het AquaClean-waterfilter zorgt ervoor dat je optimaal van je volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter te vervangen, op verzoek van de machine, hoef je tot 5000 kopjes de machine niet te ontkalken en krijg je het hygiënische voordeel van helder

en zuiver water. Een bijkomend voordeel is dat de ontkalkingswaarschuwing automatisch wordt uitgeschakeld wanneer AquaClean is geïnstalleerd in uw koffiemachine.

Wil je zien hoe je eenvoudig verschillende soorten koffie zet en onderhoud kan plegen, bekijk dan deze video!

In deze videoreview zie je de bevindingen over het gebruik en mogelijkheden van de Philips LatteGo.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories