SM7686/00 SAE XELSIS 7686 TIT 230/50

1,375.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Geniet van een onbeperkte veelzijdigheid, van espresso en cappuccino tot koffiespecialiteiten zoals Americano en koffie met melk zonder schuim. Zo kun je iedereen de koffie van zijn/haar voorkeur serveren. Stel de eigenschappen van je drankjes intuïtief in via het aanraakscherm dankzij de Coffee Equalizer™: je kunt de sterkte, het volume, de temperatuur en de smaak van de koffie, de hoeveelheid en het volume van het melkschuim, en zelfs de volgorde van koffie en melk aanpassen. Creëer je koffie zoals jij deze wilt.

AquaClean is onze gepatenteerde waterfilter dat de kwaliteit van uw koffie verbetert door het water te zuiveren. Ook wordt hierdoor kalkvorming in de waterleiding van uw koffiezetapparaat voorkomen: zet tot 5000* koppen zonder te ontkalken door het filter regelmatig te vervangen. De HygieSteam-functie reinigt het volle-melkdoorloopsysteem, van de tuit tot de melkslangen, op jouw bevel met behulp van stoom. Bovendien reinigt Saeco Xelsis, elke keer dat je een drankje met melk maakt, automatisch het melksysteem met een straal hygiënische stoom, zodat het schoon is en klaar om je volgende drankje te maken.

De favorieten van iedereen – en persoonlijke instellingen – kunnen intuïtief worden opgeslagen in tot wel 8 gebruikersprofielen, rechtstreeks via het kleurentouchscreen. Maak je favoriete koffiedrankjes, waaronder cappuccino en latte macchiato, in enkele of dubbele porties, allemaal met één druk op de knop.

Goed om te weten:

Het afvalbakje zit vol door middel van een telling van aantal drankjes en niet met een sensor

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories