Princess 01.236038.01.001 Waterkoker Snoerloos, Oververhittingsbeveiliging RVS, Wit

32.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Princess 236038 waterkoker is een moderne, met een bijzonder grote inhoud van 1,7 l. kook een hele pot vol thee of bereid het kookwater voor uw pasta. Dankzij het draadloze design kan de waterketel van Princess gemakkelijk worden bediend en jarenlang functioneel worden gehouden.

Snel koken

Ondanks de grote inhoud van 1,7 L heeft u uw kopje thee met de Princess-waterkoker in een mum van tijd bereid. Het verborgen verwarmingselement heeft een vermogen van 2200 W en verwarmt de hele ketel zeer snel. De sokkel van de theecocher heeft een hoogwaardige Strix-controller. Dankzij de 360 graden-voet kan de waterketel altijd probleemloos worden teruggezet.

Extra drievoudig veiligheidsvoorziening

Dankzij de waterniveau-indicator ziet u hoeveel water zich in het reservoir van de Princess-theebeker bevindt. Zo kunt u voorkomen dat u de waterkoker overvult en bovendien energie bespaart als u maar één kopje thee wilt koken. Zodra het water begint te koken, schakelt de ketel automatisch uit. En dankzij de droogkookbeveiliging werkt de ketel niet als er zich geen water in het reservoir bevindt.

De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories