Princess 236024 Safe Touch – Waterkoker – Koper

59.90

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Princess 236024 Safe Touch waterkoker heeft naast een roestvrij stalen behuizing ook nog een trendy design dankzij de koperkleur. De Princess 236024 Safe Touch waterkoker is daarnaast ook voorzien van een dubbelwandige behuizing en heeft een inhoud van 1,5 liter. De Princess 236024 Safe Touch waterkoker heeft een vermogen van 2.200 watt en een 360 graden draaibare basis. Zo wordt deze waterkoker geschikt en gebruiksvriendelijk voor zowel links- als rechtshandigen.

Productvoordelen van de Princess 236024 Safe Touch waterkoker

Door de dubbele behuizing wordt deze Princess 236024 Safe Touch waterkoker extra veilig in gebruik. Dit doordat de waterkoker veel minder heet wordt aan de buitenkant. Verder is de dubbele behuizing handig om het gekookte water nog wat langer warm te houden. Tevens zorgt het vermogen van 2.200 watt er voor dat het water snel wordt gekookt. Ondanks dit sterke vermogen is de Safe Touch Waterkoker stiller in gebruik. De dubbele isolatie dempt het geluid.

Daarnaast heeft hij een opbergruimte voor het snoer en een speciale filter in de schenktuit zodat er nooit onverhoopt een stukje kalk in je water komt.

De naadloze binnenkant van de Princess Safe Touch waterkoker zorgt ervoor dat kalk zich niet op moeilijk bereikbare plekken kan vastzetten. Het verwarmingselement zit verborgen onder de roestvrijstalen bodem en komt dus nooit in aanraking met het water.

Productkenmerken van de Princess 236024 waterkoker:

  • Trendy koperen behuizing zodat je ook koperen accenten in de keuken kan aanbrengen.
  • Dubbel geïsoleerde behuizing.
  • Vermogen van 2.200 watt voor snel water koken.
  • Makkelijk schoon te maken dankzij het verborgen verwarmingselement en de naadloze binnenkant.

Goed om te weten:

  • Om de waterkoker goed schoon te houden en niet te laten roesten, dient de waterkoker na ieder gebruik goed droog gemaakt te worden.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories