Princess 236045 RVS Waterkoker Deluxe – Waterkoker – 1L

36.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met de Princess 236045 RVS Waterkoker Deluxe is een moderne en compacte waterkoker met een inhoud van 1 liter en een roestvrij stalen behuizing. Met een wattage van 2200 watt, kookt deze Princess 236045 RVS Waterkoker Deluxe het water snel en kun jij genieten van een heerlijk kopje thee. De Princess 236045 RVS Waterkoker Deluxe heeft een verborgen verwarmingselement en heeft daardoor een 360 graden draaivoet. Dankzij het strakke design, staat deze waterkoker ook nog eens mooi op jouw aanrecht.

Productvoordelen van de Princess 236045 RVS Waterkoker Deluxe

Door zijn minimalistische design past de Princess 236045 RVS Waterkoker Deluxe in elke keuken en met een inhoud van 1 liter neemt hij ook nog eens weinig ruimte in beslag. Daarnaast geeft de waterkoker ook een mooi blauw licht als hij aan het koken is. Wanneer het licht uit gaat weet je dat het water op temperatuur is. Door de handige waterniveau indicator kun je precies zien hoeveel water er nog in de waterkoker zit.

De Princess 236045 RVS Waterkoker Deluxe is voorzien van automatische uitschakeling en droogkookbeveiliging. Hierdoor kan de waterkoker nooit droog koken, ook wanneer er geen water in zit. De uitneembare schenkfilter zorgt ervoor dat eventuele kalkdeeltjes niet in je kopje terecht komen. Hierdoor geniet je altijd van een goede kop thee. Wil je de waterkoker ondanks zijn moderne uitstraling toch opbergen? Dan kan dat makkelijk met het snoeropbergsysteem.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories