Quick Mill 3130 Pistonmachine

1,199.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Voor hun 70 jarige bestaan heeft het Italiaanse Quick Mill een aantal nieuwe machines met merkbare verbeteringen en aanpassingen uitgebracht.

Onder de Evolution-70 lijn valt onder andere deze Quick Mill 3130.

Het grootste verschil met de voorloper van deze machine (de Quick Mill 3000) is dat ‘ie is voorzien van een programmeermare koffie-instelling. Hiermee stel je nauwkeurig de waterhoeveelheid voor een enkele en dubbele espresso in. De druk/instel-knoppen op de voorzijde van de machine ogen luxe en worden middels blauwe led-lampjes verlicht.

Deze blauwe accenten zijn overigens ook terug te vinden in de drukmeter op de voorzijde van het apparaat en in het handvat van de filterdrager.

Ook beschikt de 3130 als een van de weinigen in zijn klasse over een PID-control! Hiermee stel je op de graad nauwkeurig de temperatuur van het water in.

Het water wordt nog steeds verwarmd middels het aluminium thermoblok met koperen leidingwerk. Het grootste voordeel van zo’n thermoblock is dat deze razendsnel op temperatuur is, relatief weinig onderhoud vereist en jarenlang mee gaat.

Naast de temperatuur is bij deze machine ook zowel de pompdruk als de optie om voor te wellen (pre-infusie) te reguleren en naar wens af te stellen.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories