Quick Mill 3135 EVO70 Espressomachine

1,399.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Voor hun 70 jarige bestaan heeft het Italiaanse Quick Mill een aantal nieuwe machines met merkbare verbeteringen en aanpassingen uitgebracht.

Onder de Evolution-70 lijn valt onder andere deze Quick Mill 3135: een espressomachine met ingebouwde bonenmolen.

Het grootste verschil met de voorloper van deze machine (de Quick Mill 3035) is dat ‘ie is voorzien van een programmeermare koffie-instelling. Hiermee stel je nauwkeurig de waterhoeveelheid voor een enkele en dubbele espresso in. De druk/instel-knoppen op de voorzijde van de machine ogen luxe en worden middels blauwe led-lampjes verlicht.

Deze blauwe accenten zijn overigens ook terug te vinden in de drukmeter op de voorzijde van het apparaat en in het handvat van de filterdrager.

Net zoals de 3035 beschikt deze variant ook over een geïntegreerde bonenmolen. Deze werkt met een grind on demand systeem en is ook is enkele- en dubbele hoeveelheid af te stellen.

Ook beschikt de 3135 als een van de weinigen in zijn klasse over een PID-control! Hiermee stel je op de graad nauwkeurig de temperatuur van het water in.

Het water wordt nog steeds verwarmd middels het aluminium thermoblok met koperen leidingwerk. Het grootste voordeel van zo’n thermoblock is dat deze razendsnel op temperatuur is, relatief weinig onderhoud vereist en jarenlang mee gaat.

Naast de temperatuur is bij deze machine ook zowel de pompdruk als de optie om voor te wellen (pre-infusie) te reguleren en naar wens af te stellen.

Melk opschuimen kan ook met de 3135. Middels de drukknop aan de voorzijde kan deze ingeschakeld worden. Na geringe tijd is het thermoblok van de koffie- naar de stoomtemperatuur verwarmd en is ‘ie klaar voor gebruik. Doordat het een enkel verwarmingselement betreft moet deze ook weer teruggekoeld worden voordat er weer koffie met het apparaat gezet kan worden.

De uitvoering van de Quick Mill 3135 Evolution 70 is zeer stijlvol. Gepolijst roestvrijstaal met een prachtige glans en subtiele blauwe en zwarte accenten maken het tot een tijdloos geheel.

Als extraatje worden er voor het eerst bij een QuickMill maarliefst 2 filterdragers meegeleverd!

Al met al is het een zeer uitgebreide, luxueuze machine voor thuisgebruik met de kwaliteit en levensduur die we gewend zijn van het Italiaanse QuickMill.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories