Rancilio Silvia E – Pistonmachine – RVS – 2020 model

649.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Rancilio Silvia E (2020 model)

De Rancilio Silvia; één van de meest verkochte machines ter wereld. Deze enkel boiler espressomachine heeft genoeg stoomkracht voor meerdere cappuccino’s tegelijk of een heerlijke espresso. De Silvia wordt al gemaakt sinds de jaren 90 en blijft zelfs in 2019 nog steeds relevant. Zijn zwaar uitgevoerde zetgroep en de professioneel uitgevoerde filterdrager (58mm) en 300ml bronzen boiler zorgen ervoor dat dit een machine is die lang meegaat en dagelijks voor een heerlijke espresso kan zorgen!

De Rancilio Silvia is een enkele boiler espressomachine. Dit houdt in dat u koffie zet of via de stoompijp de melk voor uw cappuccino of latte opschuimt. Door de grote boiler van 300ml heeft u genoeg capaciteit om voor meerdere melkdranken op te schuimen. De Rancilio Silvia bevat ook een zeer welkome additie: een terugslagklep die ervoor zorgt dat de druk en het overtollige water in de filterdrager direct in de lekbak weggooit. Deze terugslagklep zorgt er ook voor dat u de machine kan blindfilteren.

Nieuw Design:

De ‘New Silvia’ is het 2020 model van Rancilio. De zetgroep-cover is nu zwart en is minder slijtage gevoelig te aanzien van zijn voorganger. Daarnaast zijn de knoppen van de New Silvia qua design iets veranderd en ontvangt u nu ook een zwarte 58mm tamper bij de machine. Ook de stoompijp is nu van volledig RVS wat zorgt voor minder slijtage/roestvorming van de stoomkraan- en pijp.

Technische verbetering:

Vanaf de versie 4 heeft de Silvia een nieuw verwarmingselement wat bevestigd wordt met schroefdraad en een enkele pakking, dit zorgt dat de machine een stuk vriendelijker is in onderhoud. Daarnaast verkopen wij alleen de E versie, deze machine heeft een auto-eco stand die ervoor zorgt dat de machine zichzelf na 30 minuten vanzelf uitschakelt. De Rancilio New Silvia heeft tevens ook een geïsoleerde boiler die beter zijn warmte vasthoudt, dit zorgt voor minder warmte verlies en zorgt ervoor dat koffie nét iets voller smaakt.

Plus- en minpunten

+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding

+ Gemakkelijk te onderhouden

+ Geïsoleerde koperen boiler

+ Grote stoomkracht

– Niet tegelijk stomen en espresso zitten

Rancilio; een innovatief Italiaans bedrijf vanaf de jaren 30. De Rancilio Group is één van de leidende bedrijven op het gebied van espressomachines. Met zijn vier dochterondernemingen zorgt Rancilio dat ze elke deel van de markt zo goed mogelijk bedienen. Alle machines worden met de handgemaakt in Italië en verkocht over de hele wereld. De service richting consumenten en de verkooppunten is altijd voortreffelijk, ook daarin is Rancilio voor ons een favoriet.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories