Rancilio Silvia E – Pistonmachine – Zwart – 2020 model

699.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Rancilio Silvia; één van de meest verkochte machines ter wereld. Deze enkel boiler espressomachine heeft genoeg stoomkracht voor meerdere cappuccino’s. De Silvia wordt al gemaakt sinds de jaren 90 en blijft zelfs in 2019 nog steeds relevant. Zijn zwaar uitgevoerde zetgroep en de professioneel uitgevoerde filterdrager en 325ml bronzen boiler zorgen ervoor dat dit een machine is die lang meegaat en dagelijks voor een heerlijke espresso kan zorgen!

De ‘New Silvia’ is het 2020 model van Rancilio. De zetgroep-cover is nu zwart en is minder slijtage gevoelig te aanzien van zijn voorganger. Daarnaast zijn de knoppen van de New Silvia iets veranderd en ontvangt u nu ook een zwarte 58mm tamper bij de machine. Ook de stoompijp is nu volledig RVS in plaats van verchroomd messing.

Vanaf de versie 4 heeft de Silvia een nieuw verwarmingselement wat bevestigd wordt met schroefdraad en een enkele pakking, dit zorgt dat de machine een stuk vriendelijker is in onderhoud. Daarnaast verkopen wij alleen de E versie, deze machine heeft een auto-eco stand die ervoor zorgt dat de machine zichzelf na 30 minuten vanzelf uitschakelt. De Rancilio New Silvia heeft tevens ook een geïsoleerde boiler die beter zijn warmte vasthoudt, dit zorgt voor minder warmte verlies en zorgt ervoor dat koffie nét iets voller smaakt.

+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding

+ Gemakkelijk te onderhouden

+ Geïsoleerde koperen boiler

+ Grote stoomkracht

– Niet tegelijk stomen en espresso zitten

Rancilio; een innovatief Italiaans bedrijf vanaf de jaren 30.De Rancilio Group is één van de leidende bedrijven op het gebied van espressomachines. Met zijn vier dochterondernemingen zorgt Rancilio dat ze elke deel van de markt zo goed mogelijk bedienen. Alle machines worden met de handgemaakt in Italië en verkocht over de hele wereld. De service richting consumenten en de verkooppunten is altijd voortreffelijk, ook daarin is Rancilio voor ons een favoriet.

Technische specificaties:

– 2 liter watercontainer

– 1100 W

– 50/60 Hz frequentie

– Geïsoleerde boiler

– 120-230 V

– Boiler: 325ml koperen

Afmetingen:

Hoog: 340mm

Breed: 235mm

Diep: 290mm

Gewicht: 14 kilogram

U krijg erbij:

1 Filterdrager met dubbele uitloop

1 Kops filterbakje

2 Kops filterbakje

1 Blindfilter Rubber

1 58mm zware tamper

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories