Russell Hobbs Retro – Groot Koffiezetapparaat – Ribbon Red

84.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Dit verbazingwekkende Russell Hobbs Retro koffiezetapparaat mag niet ontbreken in de keuken van koffiekenners. Achter zijn retrostijl gaan allerlei innovatieve functies schuil die bedoeld zijn om je koffiezetbeleving én de smaak van het eindresultaat te verbeteren.

Dit geweldige koffiezetapparaat maakt tijdens het zetten gebruik van een geavanceerd sproeisysteem voor verbeterde extractie en een betere koffiesmaak*. De sproeikop besprenkelt de koffie in het filter gelijkmatig. Dit voorkomt verspilling. Omdat de koffie beter benut wordt, smaakt je verse filterkoffie nog lekkerder. Of je nou van intense of milde smaken houdt, met dit innovatieve apparaat zet je koffie precies zoals jij het lekker vindt.

De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat je tweede of derde kopje nog net zo warm is als het eerste. Het handige maatschepje helpt je precies de juiste hoeveelheid koffie af te meten voor het aantal kopjes dat je zet.

Het Retro-koffiezetapparaat heeft een grote, stijlvolle voortgangsindicator voor het koffiezetproces, die meer is dan alleen maar een charmante designfunctie; hiermee kun je ook het zetproces in de gaten houden en zien hoelang de warmhoudfunctie actief is. De pauzeer- & schenkfunctie stopt het zetproces als je alvast een eerste kopje wilt tijdens het zetten van de rest van de koffie.

Pluspunten van de Russel Hobbs Retro:

Warmhoudfunctie

Pauzeer- en schenkfucntie

BPA-vrij

Goed om te weten:

Je kunt met dit koffiezetapparaat 6-10 koppen koffie zetten. Daarbij gaan we uit van 200 ml per kopje.

De Retro collectie

Maak je keuken compleet met de Retro apparatuur van Russell Hobbs. Naast het koffiezetapparaat bestaat deze collectie ook uit een waterkoker en broodrooster. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontbijt!

Bekijk de volledige retro productlijn.

* vergeleken met het Russell Hobbs koffiezetapparaat, nr. 21790-56

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories