Saeco Aulika EVO Black

1,149.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Aulika EVO-serie is de perfecte mix van modern en verfijnd design, evenals duurzame en betrouwbare technologie.

De professionele, technische componenten van de Aulika-serie, die duizenden keren zijn uitgeprobeerd en getest, worden aangevuld met een nieuw capacitief bedieningspaneel met achtergrondverlichting en geïntegreerde symbolen. Zo komt u snel en elegant bij het grote aanbod aan direct selecteerbare koffiespecialiteiten. Daarnaast was de drankuitgifte voorzien van blauwe en witte leds. Ze geven het apparaat een vleugje verfijning en elegantie. Met zijn compacte afmetingen is de Aulika EVO Black ideaal voor kantoren en personeelskeukens.

De reiniging en verzorging van de Aulika EVO-modellen, zoals bekend van Saeco, is eenvoudig uit te voeren. De machines hebben een halfautomatisch ontkalkingsprogramma. De leveringsomvang omvat de nodige accessoires voor reiniging en verzorging.

De Saeco Aulika EVO-serie is het nieuwe antwoord voor alle koffieprofessionals en uw vereisten voor de koffieservice op kantoor.

Info: koffieresten in of op uw nieuwe apparaat zijn geen reden tot bezorgdheid. De fabrikanten controleren vóór levering de functionaliteit van hun espressomachines of volautomatische koffiemachines; Dit kan leiden tot kleine koffieresten in de koffieresidubak en molen.

Beeldinformatie: Levering zonder decoratie.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories