Saeco Lirika Macchiato – Volautomaat espressomachine

453.20

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

SAECO LIRIKA MACCHIATO KOFFIEMACHINE

Pardone! Che belleza! Zouden ze het zo zeggen, de echte Italianen? We weten het niet zeker, maar we zijn wel in één blik overtuigd van deze Saeco Lirika Macchiato koffiemachine. Voor thuis of op bedrijf: er bestaat geen compactere, mooier vormgegeven optie, kijk eens hoe strak hij tegen de muur aan staat! Het enige dat u nodig heeft is een klein nisje en een zak gebrande koffiebonen van abolute topkwaliteit…

Met ingebouwde koffiemolen: vers!

Malen doet hij namelijk zelf, nét voordat u dat kopje zet. En iedere VIP die al ongemalen koffie gewend is weet waar we het over hebben, de smaak van net gemalen bonen is echt veel rijker dan poederkoffie. Melk opschuimen en gieten kan hij ook, dus als u na het eten liever een soort toetje wilt in plaats van de espresso ochtendbuzz en graag een cappuccino maakt – no problemo! Maak er dan meteen twee, want deze regazzo heeft de mogelijkheid tot dubbele koffieuitgave. Sí!

De top, van materiaal tot functionaliteit

Dit ding zit zo onbeschrijfelijk goed in elkaar; lees er zeker de lijst onder Meer Info op na, want hier kunnen wij niet tutti kwijt zonder er een scriptie over te schrijven. Het materiaalgebruik alleen al, met een front en een bovenchassis van ABS, terwijl zijn onderste behuizing van metaal is: dit is het echte werk. Alle componenten zijn eenvoudig los en weer vast te maken en zelfs aan moeiteloze reiniging is gedacht: zijn ontkalkingsprogramma is automatisch, dus voor koffieleuten in hardwater gebieden… prego!

Gemaakt voor de fijnproever

U kunt de hardheid van het water zelfs instellen, zo compleet zijn de opties die deze machine u biedt. Deze Saeco gaat er echt vanuit dat u een hoogopgeleide fijnproever bent die alles graag zelf in de hand heeft – en dat is inclusief het formaat van de kopjes! Schakel zijn energiebesparende modus in voor de momenten dat er weinig koffieklanten zijn en volg op zijn duidelijke, professionele display hoe het met de voorraden staat. Echt: deze Saeco Lirika is zelfs zo goed dat hij voor gebruik in restaurants gecertificeerd is, met zijn 15 bar stoomdruk. Puur koffiegenot!

Het begin van de VIP-dag zit met deze koffie in ieder geval goed!

Specificaties:

Afmetingen: 215 x 381 x 430 mm

Gewicht: 7 kg

Power: 220-240-120 V/50-60 Hz

Watt: 1850 w

Koffiebonen capaciteit: 500 gr

Water capaciteit: 2,5 liter (uitneembaar)

Display: Ja

Lekrooster: Ja (0.5L)

Dubbele koffie uitgifte: Ja

Kantelbare tuit voor heet water/stoom: Ja

Automatisch ontkalkingsprogramma: Ja

Energieklasse: A

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories