Saeco SM7580/00 – Espressomachine

1,094.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Maak je favoriete koffie met de Saeco SM7580: van sterke ristretto tot de perfecte cappuccino en geniet van 12 volledig aanpasbare drankjes. Je kan in een handomdraai de sterkte en grootte van je koffie aanpassen, evenals de hoeveelheid melkschuim, de temperatuur en de pre-brewing.

Voordelen

12 koffievarianten die zijn afgestemd op jouw smaak.

6 gebruikersprofielen: de gemakkelijkste manier om je recepten te bewaren.

Maak nu snel 2 cappuccino’s of 2 latte macchiato’s met het Latteduo-systeem.

Gegarandeerd 20.000 koppen, hoogwaardige gepatenteerde keramische molens.

Met de HygieSteam-functie worden alle melkresten verwijderd uit het volle-melkdoorloopsysteem.

Superieur melkschuim dankzij de Latte Perfetto-technologie.

Eenvoudig reinigen en onderhouden met slechts drie klikken.

Nadelen

Doordat het melkreservoir losstaat, zal de koffiemachine wat extra ruimte in beslag nemen.

Goed om te weten

Drink je graag twee verschillende koffiesoorten? Dan kan het handig zijn om te kiezen voor een machine met twee bonenreservoirs

Deze koffiemachine heeft geen kopjes verwarmer

Belangrijkste kenmerken Saeco Xelsis SM7580/00

12 koffievarianten

Geniet van een onbeperkte veelzijdigheid, van espresso en cappuccino tot koffiespecialiteiten zoals Americano en koffie met melk zonder schuim. Zo kan je iedereen de koffie serveren die zijn/haar voorkeur heeft.

Instelbare keramische molen

Onze instelbare molens zijn gemaakt van keramiek, wat zorgt voor duurzame prestaties zonder verslechtering. Dit betekent dat je koffie altijd wordt gemalen alsof het de eerste keer is, waarbij het beste uit je verse koffiebonen wordt gehaald voor meer dan 20.000 koppen. Verfijn de intensiteit van je koffie en bepaal de maalgraad met 12 maalstanden.

AquaClean-filter

AquaClean is onze gepatenteerde waterfilter dat de kwaliteit van je koffie verbetert door het water te zuiveren. Ook wordt hierdoor kalkvorming in de waterleiding van je koffiezetapparaat voorkomen: zet tot 5000* koppen zonder te ontkalken door het filter regelmatig te vervangen. * Het daadwerkelijke aantal kopjes is afhankelijk van de gekozen

koffievarianten en van het afspoelen en schoonmaken.

Automatisch melkreinigingssysteem

De HygieSteam-functie verwijdert alle melkresten uit het vollemelkdoorloopsysteem, van de tuit aan de melkslangen, op jouw bevel. Bovendien reinigt Saeco Xelsis, elke keer dat je een drankje met melk maakt, automatisch het melksysteem met een straal hygiënische stoom, zodat het schoon is en klaar om je volgende drankje te maken.

6 aanpasbare gebruikersprofielen

De favorieten van iedereen – en persoonlijke instellingen – kunnen intuïtief worden opgeslagen in tot wel 6 gebruikersprofielen, rechtstreeks via het kleurentouchscreen.

Latteduo-functie

Geniet van al je koffievarianten, ook voor 2 kopjes, inclusief cappuccino en latte macchiato, in één beweging.

Eenvoudig reinigen en onderhouden

Met slechts drie klikken begint Saeco Xelsis het reinigingsproces om uitstekende koffie en drankjes voor je te kunnen blijven zetten.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories