Volautomatische espressomachine – koffiemachine – Saeco Lirika Macchiato zilver

515.27

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Lirika is een compacte, krachtige koffiemachine. Ideaal voor kleine kantooromgevingen en thuis. De machine heeft een modern uiterlijk en een hoge watercapaciteit. De machine is uitermate eenvoudig in gebruik. Door het grote bonenreservoir hoeft u de machine niet constant bij te vullen. De machine bereidt eenvoudig een enkele of dubbele Espresso en een enkele of dubbele Koffie. Een echt no-nonsense koffie apparaat voor velen jaren plezier.

Dit is een echte volautomatische koffiemachine met een ingebouwde molen. Met één druk op de knop zet u heerlijke Koffie of Espresso. Een echte kenner weet dat er niks boven een versgemalen kop koffie gaat. Door de versgemalen koffie haalt u alle aroma’s uit de koffieboon. In combinatie met het geavanceerde Zetsysteem creëert u een heerlijke crema laag. Thuis of op kantoor genieten als nooit tevoren.

Professioneel koffiegenot in de kleinste ruimtes. De Saeco Lirika is de referentie voor compacte koffiemachines. Naast alle functies van Lirika Coffee, biedt Lirika Macchiato een snelle en eenvoudig te gebruiken bereiding van melk en melkschuim. Een knop kan worden gebruikt om alle drankparameters individueel in te stellen.

Aroma-voorselectiefunctie zorgt voor extra gemak bij het bereiden van koffie. Met een breedte van slechts 21,5 cm biedt hij het gebruikelijke Saeco-koffiegenot in de kleinste ruimtes. Met een hoogte van slechts 38,1 cm kan het eenvoudig in elk keukenblok worden geïntegreerd en bediend.

De watertank bevat 2,5 liter en het bonenreservoir met 500 gram is voldoende groot voor professioneel gebruik. Roestvaststalen toepassingen op het bedieningspaneel en een roestvrijstalen bekerplank zorgen voor stevigheid. Het driekleurendisplay maakt eenvoudige bediening mogelijk.

Kenmerken:

-Koffie bonen container: 500 g

-Geïntegreerde watertank: 2,5 L

-Watertank verwijderbaar

-Container lekbak: 0,5 L

-Koffieafgifte max. Hoogte: 145 mm

-Pompdruk: 15 bar

-Koffiemolen met keramische slijpschijven

-3 smaakniveaus

-4 snelkiestoetsen

-Gelijktijdige uitgifte van twee kopjes koffie / espresso

-Automatisch ontkalkingsprogramma

-Cappuccinatore Tuono (melkopschuimer)

-Heet water / stoommondstuk (neigbaar)

-Professionele goedkeuring voor eventuele commerciële exploitatie

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories