The Oracle

1,699.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Professionele kwaliteit, zonder barista.

Met de Oracle kunt u third wave-kwaliteitskoffie maken die net zo lekker is als in uw favoriete koffiezaak. Met de Oracle kunt u automatisch koffie malen, doseren en aandrukken, evenals melk opschuimen. Dit automatiseert de twee moeilijkste stappen in het handmatige espressoproces. U kunt tegelijk espresso maken en melk opschuimen, zodat u binnen een minuut van een heerlijk kopje koffie kunt genieten.

AUTOMATISCH MALEN EN AANDRUKKEN

De geïntegreerde molen met kegelvormige maalelementen kan automatisch 22 gram koffie malen en aandrukken, rechtstreeks in het portafilter.

NAUWKEURIGE ESPRESSO-EXTRACTIE

De dubbele boilers van roestvrij staal en verwarmde zetgroep met digitale temperatuurregeling (PID) zorgen dat het water precies de juiste temperatuur bereikt voor de best mogelijke smaak.

AUTOMATISCHE MELKTEXTURERING MET MICROSCHUIM

Met het zelfreinigende stoompijpje (met aparte boiler) kunt u melk naar wens textureren. Het microschuim van professionele kwaliteit bevordert de smaak van de koffie en is onmisbaar voor latte art. Daarnaast kunt u de melktemperatuur en -textuur aan uw smaak aanpassen.

FLEXIBELE SHOTS

Kies tussen één of twee shots of bepaal handmatig hoeveel espresso er in uw kopje terechtkomt voor de perfecte dosering, keer op keer.

LCD-SCHERM

De lcd geeft u alle informatie die u nodig heeft voor het perfecte kopje koffie, iedere keer weer.

ONE TOUCH AMERICANO

De innovatieve functie One Touch Americano maakt eerst een dubbele espresso en vult het kopje vervolgens via een aparte heetwateruitloop met heet water, net als een goed commerciëel apparaat.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories