Segafredo Selezione Organica koffiebonen – 1 kg

22.23

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Segafredo Selezione Organica koffiebonen

Segafredo Selezione Organica bestaat uit bioloische koffiebonen afkomstig uit Peru, Mexico en Uganda. De Segafredo Selezione Organica is een unieke biologische melange van Segafredo. Met de smaak van chocolade en een verleidelijk laagje karamelcrème beleef je een unieke koffiesensatie. Het harmonieuze samenspel van de bonenmelange gecombineerd met de traditionele manier van Venetiaans roosteren én het liefdevolle bereiden, zorgen ervoor dat je op en top van jouw koffie geniet! Ideaal voor een volautomaat maar ook voor andere zetmethoden.

Smaak en branding

Een diversiteit aan subtiele geuren van chocolade en cacao komen samen met smaakaccenten van noten, rood fruit en karamel. Een heerlijke biologische Italiaanse koffie waar je iedere keer bewust van kunt genieten.

Het merk Segafredo

De missie van Segafredo Zanetti is de wereld kennis te laten maken met il vero espresso, echte Italiaanse espresso. Hun geheim ligt in een harmonieus samenspel van melangeren, branden en bereiden. Alles om een smaakervaring te realiseren die een stralende glimlach uitlokt. En dat al generaties lang! Hun passie en ervaring heeft ervoor gezorgd dat Segafredo de meest gedronken koffie over de hele wereld is. Ontdek zelf of dat terecht is!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories