Severin KA 5995 – Pistonmachine – Zilver

173.53

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De severin KA 5995 is een pistonmachine die heerlijke koffie zet. De pistonmachine is een professionele barista set die bestaat uit een stevige tamper en een roestvrijstalen melkschuimreservoir van 450 ml. Daarnaast heeft de pistonmachine een geïntegreerde manometer en de thermoblokverwarmingssysteem zorgt ervoor dat elke espresso op perfecte temperatuur komt. Ook heeft de Severin KA 5995 pistonmachine 3 selecteerbare temperatuurinstellingen voor individueel genot en praktisch vulniveaugeheugen

100% BPA-vrij

BPA is een stof die in veel plastic producten zit. Deze stof wordt door de fabrikanten toegevoegd om de plastic wat soepeler te maken. Plastic flesjes waar deze stof in zit kun je vaak wat indeuken. In dit product is deze BPA stof niet aanwezig.

Ingebouwde drukmeter
Om precies te weten onder welke druk de espresso gemaakt wordt, is een drukmeter zeer handig. De druk is niet alleen afhankelijk van de machine, maar ook van de maalgraad, de dosering van de koffie en aanstampdruk. De druk die uiteindelijk door de koffie wordt geperst, kan dus per kopje variëren.


Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories