Siemens EQ.300 extraKlasse TI355F09DE – Volautomatische espressomachine – Zwart

539.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met de Siemens EQ.300 extraKlasse TI355F09DE volautomatische espressomachine zet je met één druk op de knop een heerlijke kop koffie door de One Touch functie. Deze EQ.300 extraKlasse TI355F09DE volautomatische espressomachine behoort tot de EQ300 serie, dit is de lijn aan instapmodellen van Siemens. Deze Siemens EQ.300 extraKlasse TI355F09DE volautomatische espressomachine heeft een verwarmingssysteem wat ervoor zorgt dat je koffie altijd op dezelfde ideale zettemperatuur voor je wordt bereidt. Daarnaast heeft de Siemens EQ.300 extraKlasse TI355F09DE keramische maalschijven die het maximale aroma uit iedere koffieboon halen en ook nog eens ervoor zorgen dat de koffiemachine extra lang meegaat.

De Siemens EQ.300 extraKlasse TI355F09DE volautomatische espressomachine kan tot twee kopjes Espresso of Lungo tegelijkertijd zetten. Verder beschikt de epressomachine over een stoompijpje waarmee je met de OneTouch-functie kan kiezen uit een Latte Macchiato of Cappuccino. De koffieuitloop is aan te passen zodat hier ook hogere glazen onder passen.
Zonder melkcontainer maak je in een oogwenk jouw favoriete kopje koffie. Dit alles is te doen dankzij het gebruiksvriendelijke coffeeDirect Display. Zo geniet je elke dag weer van een Espresso, Cappuccino of Latte Macchiato die de Siemens EQ.300 extraKlasse TI355F09DE voor je maakt.

Productvoordelen van de Siemens EQ.300 extraKlasse TI355F09DE:

✅ OneTouch functie: Welke koffie je ook wilt, met slechts één druk op de knop kun je alle melk- en koffiecombinaties zetten.

✅ CoffeeDirect: met één enkele druk op een knop wordt er volledig automatisch een Cappuccino met opgeschuimde melk voor je gezet.

✅ De maalschijven zijn gemaakt van slijtvrij keramiek, wat zorgt voor een extra lange levensduur.

✅ Calc’nClean voor automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma

Goed om te weten:

  • Deze TI355F09DE heeft geen mogelijkheid tot het opslaan van koffieprofielen, zoals bij de Siemens EQ6 serie.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories