Siemens EQ.500 TP507R04 – Volautomatische espressomachine – Zilver

599.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met de Siemens EQ.500 TP507R04 volautomatische espressomachine zet je met één druk op de knop een kop koffie of Cappuccino door de One Touch functies. Met de ze koffiemachine kun je dan ook tot twee Espresso of twee melkspecialeiten als Cappuccino per keer maken. De Siemens EQ.500 TP507R04 heeft een koffiebonenreservoir van 270 gram en een afneembaar waterreservoir van 1.7 liter.

De Siemens EQ.500 TP507R04 volautomatische espressomachine brengt jou nog meer opties voor melkspecialiteiten namelijk door het mogelijk maken van het zetten van een Americano, Flat White en Espresso Macchiato. Door de aromaDouble Shot kun je met deze Siemens extra sterke koffie zetten zonder dat het bitter wordt. Dit komt door het dubbele maal- en zetproces van de Siemens espressomachine.
Verder beschikt de epressomachine over een flexibele melktoevoer, zodat je kan kiezen om melk te schuimen vanuit een melkcontainer of direct uit het melkpak.

Deze Siemens EQ.500 TP507R04 volautomatische espressomachine heeft een verwarmingssysteem wat ervoor zorgt dat je koffie altijd op dezelfde ideale zettemperatuur voor je wordt bereidt. Daarnaast heeft de Siemens EQ.500 TP507R04 keramische maalschijven die het maximale aroma uit iedere koffieboon halen en ook nog eens ervoor zorgen dat de koffiemachine extra lang meegaat. Om koude koffie te voorkomen, kan je de kopjes voorverwarmen.
Dit alles is te doen dankzij het gebruiksvriendelijke coffeeDirect Display. Zo geniet je elke dag weer van een Espresso, Cappuccino of Latte Macchiato die de Siemens EQ.500 TP507R04 voor je maakt.

Productvoordelen van de Siemens EQ.500 TP507R04:

✅ OneTouch functie voor het zetten van twee Espresso of twee melkspecialiteiten per keer.

✅ De maalschijven zijn gemaakt van slijtvrij keramiek, wat zorgt voor een extra lange levensduur.

✅ Automatische reiniging dankzij het autoMilk Clean-programma

✅ CoffeeSelect Display: koffie- en melkspecialiteiten kunnen eenvoudig geselecteerd en bereid worden door het aanraken van de sensorvelden

Goed om te weten:

  • Deze Siemens EQ.500 TP507R04 heeft geen mogelijkheid tot het opslaan van koffieprofielen, zoals bij de Siemens EQ6 serie.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories