Siemens TW86104P Sensor for Senses – Waterkoker – Rood

78.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Deze Siemens TW86104P Sensor for Senses waterkoker is voor de theedrinker die nét even wat extra’s verwacht. Bij deze design waterkoker is het mogelijk om zelf de temperatuur van het water in te stellen en bovendien heeft de water een 30 minuten warmhoudfunctie. De temperatuur kan je instellen in vier standen: 70°C, 80°C, 90°C of 100 °C. Voor een goede kop groene thee raden we 70 of 80 graden aan.

Goed om te weten:

  • Grote waterkoker van: (hoogte) 25 cm x (breed) 23,5 cm.
  • Binnenkant van de kan is van kunststof.

Productvoordelen van de Siemens TW86104P waterkoker

  • Temperatuurselectie op 70°C, 80°C, 90°C en 100 °C
  • Behoud van de gewenste temperatuur tot wel 30 minuten
  • 1,5 liter capaciteit

Productkenmerken van de Siemens Sensor for Senses waterkoker:

Meer gemak

Of je nu een, twee of drie koppen thee wilt bij je ontbijt, met de keepWarm Sensor hoef je niet telkens bij te vullen of opnieuw water te koken. De Siemens TW86104P houdt het water tot wel 30 minuten op de ingestelde temperatuur.

Temperatuur instellingen

Verschillende soorten thee hebben elk hun eigen ideale bereidingstemperatuur, waarbij de fijne aroma’s het beste tot hun recht komen. De sensorControl verwarmingsfunctie van deze waterkoker heeft vier verschillende temperaturen. De waterkoker kan water naar wens tot 100 °C, 90 °C, 80 °C of 70 °C verwarmen. Het ingebouwde LED-display toont de ingestelde temperatuur zodat je voor elke theesoort de optimale temperatuur gebruikt.

Eenvoudig in gebruik

Met een enkele druk op de knop stel je de gewenste temperatuur in en met de knop de handgreep open je automatisch de deksel om zo het apparaat snel en eenvoudig te vullen. Verder beschikt deze Siemens TW86104P waterkoker over een oververhittingsbeveiliging, en heeft hij een uitneembaar RVS kalkfilter en roesvrijstalen bodem waardoor hij makkelijk te reinigen is.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories