Smeg KLF03BLEU – Waterkoker – Zwart

118.39

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Smeg KLF03BLEU waterkoker heeft een vermogen van 2400 watt en een inhoud van 1.7 liter en is hiermee een grote waterkoker. Je kookt hiermee ongeveer 7 koppen thee. De indicator van deze waterkoker duidt zowel het aantal liters als het aantal kopjes aan. Zo zie je snel hoeveel water je kookt. Daarnaast beschikt de waterkoker van Smeg over een 360 graden draaibare voet. Hiermee is de waterkoker handig te gebruiken voor zowel rechtshandigen als linkshandigen.

De waterkoker heeft geen dubbelwandige behuizing waardoor de waterkoker warm wordt tijdens het water koken. Daarnaast kun je met deze waterkoker niet zelf de temperatuur regelen. Dit kan wel met de Smeg KLF04 lijn.

Smeg 50’s retro style

De Smeg waterkoker heeft een jaren 50 stijl. Je kunt de KLF03BLEU waterkoker van Smeg uitbreiden met onder andere een broodrooster in dezelfde stijl. Een echte eyecatcher op je aanrecht en ontbijttafel!

De ronde vormen en levendige kleuren maken de Jaren 50 producten tot echte cult objecten.

Tip: Het kalkfilter is uitneembaar. Reinig het filter in de tuit na veelvuldig gebruik, om te voorkomen dat kalk in het gekookte water komt.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories