Solis Scala Plus Grinder 1661 Koffiemolen + Grindz Reiniger

109.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Scala Plus Grinder

De Solis Scala Plus Grinder 1661 is een koffiemolen van hoge kwaliteit die onmisbaar is in jouw keuken. Met een ruim bonenreservoir en 22 maalinstellingen maalt de Solis Scala Plus Grinder eenvoudig en snel jouw favoriete koffiebonen tot de passende melange voor jouw espressomachine, filterkoffieapparaat of cafetière.

Voordelen van de Scala Plus Grinder
+ Ruim bonenreservoir
+22 maalinstellingen
+ Luchtdicht
+ Geïntegreerde steenbeveiliging
+ Inclusief Grindz, voor het schoonmaken van de koffiemolen

Goed om te weten
– Geen filterhouder

Een perfect gemalen melange
De Solis Scala Plus Grinder beschikt over 22 maalinstellingen waardoor je altijd de gewenste gemalen koffie gebruikt voor jouw espressomachine, filterkoffieapparaat of cafetière. De maalgraadinstelling selecteer je via de draaifunctie aan de onderzijde van het reservoir. Vervolgens stel je de automatische draaiknop aan de zijkant van de koffiemolen in op de gewenste hoeveelheid. Met één druk op de elektronische start-/stopknop aan de voorzijde van het apparaat start je het maalproces.

Uitneembaar opvangbakje
In 420 omwentelingen per minuut worden jouw koffiebonen razendsnel verwerkt tot de gewenste maling én hoeveelheid, waarbij de heerlijke aroma behouden blijft. De gemalen koffie wordt uiteindelijk opgevangen in het uitneembare opvangbakje, waarna je dit eenvoudig in het filter of de filterdrager van jouw koffiezetapparaat giet.

Ruim reservoir
Het bonenreservoir bied ruimte aan maar liefst 250 gram koffiebonen. Dit is goed voor gemiddeld 40 heerlijke kopjes koffie. Het bonenreservoir is luchtdicht waardoor de kwaliteit van de koffiebonen behouden blijft. Om te voorkomen dat eventuele steentjes tussen de koffiebonen het apparaat beschadigen, is er een geïntegreerde steenbeveiliging aanwezig.

De kwaliteit van Solis
Verser, smaakvoller en van een betere kwaliteit krijg je de gemalen koffie niet. Met de Solis Scala Plus koffiemolen geniet je voortaan thuis van de allerlekkerste koffie, gezet van jouw favoriete bonen. Net als onze overige producten, bestaat ook deze bonenmaler uitsluitend uit hoogwaardige (BPA-vrije) materialen. Zo is het motorhuis van robuust ABS-kunststof, het koffiebonenreservoir van SAN-kunststof en de maalkegel van eersteklas edelstaal.

Solis Grindz
De Solis Grindz zijn een speciale reiniging voor de koffiemolen. Als de koffiemolen vuil is, kan na verloop van de tijd de olie in de koffiebonen bederven. Hierdoor kan de smaak van de koffie worden beïnvloed. We raden je aan de koffiemolen eens in de week te reinigen met de Grindz. Dit is eenvoudig: je laat de korrels met een maalgraad naar keuze door de machine gaan en de koffiemolen is weer fris.

Verpakkingsinhoud:

  • Scala Plus Grinder 1661
  • Grindz
  • Luchtdicht bonenreservoir
  • Uitneembaar opvangbakje met deksel

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories