Solis Scala Zero Static 1662 Koffiemolen – Elektrische Koffiemaler met 24 Maalinstellingen – Zwart

119.90

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Solis Scala Zero Static 1662 Koffiemolen – Koffiemaler Elektrisch met 24 Maalinstellingen – Zwart

De Solis Scala Zero Static bonenmaler is onmisbaar in jouw keuken! De Scala Zero Static beschikt over een ruim. Met de 24 maalinstellingen maalt de Scala Zero Static jouw favoriete koffiebonen tot de passende melange voor jouw favoriete koffievariatie.

Voordelen van de Scala Zero Static Koffiemolen
+ 24 maalinstellingen
+ Niet statisch
+ Ruim bonenreservoir
+ Bonenreservoir van UV-gefilterd plastic
+ Timer

Goed om te weten
– Zonder filterhouder

Een perfecte maling
De Solis Scala Zero Static beschikt over 24 maalinstellingen waardoor je altijd de juiste maalgraad voor jouw espressomachine, filterkoffieapparaat of cafetière instelt. De maalgraadinstelling selecteer je via de draaifunctie aan de onderzijde van het reservoir. Vervolgens stel je de draaiknop aan de zijkant van de koffiemolen in op de gewenste hoeveelheid. Met één druk op de elektronische start-/stopknop aan de voorzijde van het apparaat start je het maalproces. De gemalen koffie wordt uiteindelijk opgevangen in het uitneembare opvangbakje, waarna je dit eenvoudig in het filter of de filterdrager van jouw koffiezetapparaat giet.

Ruim bonenreservoir
Het riante reservoir bied ruimte aan maar liefst 300 gram koffiebonen. Dit is goed voor ongeveer 40 heerlijke kopjes koffie. Het bonenreservoir is luchtdicht waardoor de kwaliteit van de koffiebonen behouden blijft.

De kwaliteit van Solis
Verser en smaakvoller krijg je de gemalen koffie niet. Met de Solis Scala Zero Static koffiemolen geniet je voortaan thuis van de allerlekkerste koffie, gezet van jouw favoriete bonen. Net als onze overige producten, bestaat ook deze koffiemolen uitsluitend uit hoogwaardige (BPA-vrije) materialen.

Verpakkingsinhoud

  • Scala Zero Static 1662 Koffiemolen
  • Bonenreservoir
  • Uitneembaar opvangbakje met deksel

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories