Solis Barista Gran Gusto 1014 Espressomachine – Piston Koffiemachine met Bonen – RVS

322.72

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Solis Barista Gran Gusto 1014 Espressomachine – Piston Koffiemachine met Bonen – RVS

Ontdek de barista in jezelf met de Solis Barista Gran Gusto Koffiemachine . Met deze krachtige halfautomatische koffiezetapparaat met heet water- en stoomfunctie ben je verzekerd van de beste espresso, cappuccino, latte macchiato of een kop thee.

Voordelen van de Barista Gran Gusto
+ Programmeerbare kopjesgrootte (tot 60 seconden)
+ Referentiehoeveelheid (tot 60 seconden) handmatig instelbaar
+ Robuuste, professionele filterhouder voor 58 mm portiefilter

Goed om te weten
– Geen manometer

Van vers gebrande koffieboon tot perfecte espresso
Voor het zetten van de perfecte espresso kan je werkelijk iedere gewenste koffiemolen gebruiken bij deze machine. Bij voorkeur vers gebrande bonen, omdat dan de smaakaroma’s het meest behouden blijven. Met behulp van de Scala Plus bonenmaler worden de bonen fijn gemaald tot koffiepoeder. Met de precisietool ‘de Razor’ verwijder je het eventueel overtollige koffiepoeder zodat jouw koffie perfect gedoseerd wordt voor een optimale extractie. Vervolgens druk je de koffie aan met de uitneembare tamper en plaats je de filterdrager in de actief verwarmde zetgroep. Het enige wat rest is het selecteren van het gewenste aantal kopjes. De koffiemachine kan één of twee kopjes tegelijk zetten en ook de kopjes-grootte is aanpasbaar.

Koffie en meer
De Barista Gran Gusto espressomachine beschikt over de lagedruk voorperculatiefunctie. Dit houdt in dat de versgemalen koffie eerst zachtjes bevochtigd wordt zodat deze probleemloos uit kan zetten voor gelijkmatige extractie. Door dit proces komen de smaakaroma’s in de koffieboon zo optimaal mogelijk vrij. De hoge capaciteitspomp met 15 bar zorgt ervoor dat jouw espresso in slechts één minuut gereed staat. Met de stoomfunctie van deze espressomachine maak je eenvoudig ‘micro melkschuim’ die benodigd is voor diverse koffiespecialiteiten zoals caffé latte of cappuccino. Met de heetwater functie kan eenvoudig een Americano, Longblack of een vertrouwde thee gezet worden – De Barista Gran Gusto is geschikt voor iedere toepassing. Ben je opzoek naar een stijlvolle en compacte koffiemachine met bonen die eenvoudig in gebruik is en een perfect kopje koffie maakt? Dan is de Solis Barista Grand Gusto de perfecte machine voor jou!

Verpakkingsinhoud

Solis Barista Gran Gusto Tamper Enkelwandige filters voor 1 en 2 porties Dosseerlepel Enkele en dubbele uitloop

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories