Solis Barista Gran Gusto 1014 Espressomachine + Scala Plus 1661 Koffiemolen – Piston Koffiemachine met Bonen – RVS

339.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Solis Barista Gran Gusto 1014 Espressomachine + Scala Plus 1661 Koffiemolen

Ontdek de barista in jezelf met de Solis Barista Gran Gusto . Met deze krachtige halfautomatische koffiezetapparaat met heet water- en stoomfunctie ben je verzekerd van de beste espresso, cappuccino, latte macchiato of een kop thee. Met de Barista Gran Gusto en Scala Plus koffiemolen zet je in een handomdraai een lekkere koffievariatie op tafel.

Voordelen van de Barista Gran Gusto en Scala Plus
+ Programmeerbare kopjesgrootte (tot 60 seconden)
+ Referentiehoeveelheid (tot 60 seconden) handmatig instelbaar
+ Robuuste, professionele filterhouder voor 58 mm portiefilter
+22 maalgraadinstellingen voor de perfecte maling van jouw koffie

Goed om te weten
– Geen manometer

Van vers gebrande koffieboon tot perfecte espresso
Voor het zetten van de perfecte espresso kan je werkelijk iedere gewenste koffieboon gebruiken bij deze machine. Bij voorkeur vers gebrande bonen, omdat dan de smaakaroma’s het meest behouden blijven. Met behulp van de Scala Plus koffiemolen worden de bonen fijn gemaald tot koffiepoeder. Met de precisietool ‘de Razor’ verwijder je het eventueel overtollige koffiepoeder zodat jouw koffie perfect gedoseerd wordt voor een optimale extractie. Vervolgens druk je de koffie aan met de uitneembare tamper en plaats je de filterdrager in de actief verwarmde zetgroep. Het enige wat rest is het selecteren van het gewenste aantal kopjes. De machine kan één of twee kopjes tegelijk zetten en ook de kopjes-grootte is aanpasbaar.

Koffie en meer
De Barista Gran Gusto beschikt over de lagedruk voorperculatiefunctie. Dit houdt in dat de versgemalen koffie eerst zachtjes bevochtigd wordt zodat deze probleemloos uit kan zetten voor gelijkmatige extractie. Door dit proces komen de smaakaroma’s in de koffieboon zo optimaal mogelijk vrij. De hoge capaciteitspomp met 15 bar zorgt ervoor dat jouw espresso in slechts één minuut gereed staat. Met de stoomfunctie van deze espressomachine maak je eenvoudig ‘micro melkschuim’ die benodigd is voor diverse koffiespecialiteiten zoals caffé latte of cappuccino. Met de heetwater functie kan eenvoudig een Americano, Longblack of een vertrouwde thee gezet worden – De Barista Gran Gusto is geschikt voor iedere toepassing. Ben je opzoek naar een stijlvolle en compacte piston machine die eenvoudig in gebruik is en een perfect kopje koffie maakt? Dan is de Solis Barista Grand Gusto de perfecte machine voor jou!

Eenvoudig te bedienen bonenmaler
Dankzij de instelbare maalfijnheid van de Solis Scala Plus bonenmaler heb je de keuze uit maar liefst 22 maalgraadinstellingen, waardoor je altijd de juiste gemalen koffie gebruikt voor jouw espressomachine, filterkoffieapparaat of cafetière. De maalgraadinstelling selecteer je via de draaifunctie aan de onderzijde van het reservoir. Vervolgens stel je de automatische draaiknop aan de zijkant van de bonenmaler in op de gewenste hoeveelheid. Met één druk op de elektronische start-/stopknop aan de voorzijde van het apparaat start je het maalproces. In 420 omwentelingen per minuut worden jouw koffiebonen razendsnel verwerkt tot de gewenste maling én hoeveelheid, waarbij de heerlijke aroma behouden blijft. De gemalen koffie wordt uiteindelijk opgevangen in de uitneembare opvangbak, waarna je dit eenvoudig in het filter of de filterdrager van jouw koffiezetapparaat giet.

Verpakkingsinhoud

  • Solis Barista Gran Gusto
  • Scala Plus Bonen maler
  • Tamper
  • Enkelwandige filters voor 1 en 2 porties
  • Dosseerlepel
  • Enkele en dubbele uitloop

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories