Solis Barista Perfetta Plus 1170 Espresso Promopack – Pistonmachine + Accessoires – Blauw

388.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De
Solis Barista Perfetta Plus 1170
is een espressomachine die alles in huis heeft om de perfecte espresso, cappuccino of andere koffie variatie te maken. Deze halfautomatische espressomachine is stil in gebruik, snel warm en maakt het mogelijk om in een handomdraai te kunnen genieten van een heerlijke espresso, cappuccino of andere koffievariatie.

Voordelen Solis Barista Perfetta Plus

+ Zet koffie met verse gemalen bonen, voorgemalen koffie of met ESE pods

+ Inclusief handige accessoires

+ Compact en tijdloos design voor in elke keuken

+ Automatische reinigingsprocessen

+ Slechts 40 seconden opwarmtijd

Goed om te weten

– Losse koffiemolen nodig voor het zetten van koffie met verse bonen

Koffie op elke gewenste manier

Met de verschillende bijgeleverde filters kun je op elke gewenste manier koffie zetten. Deze machine is uitgerust met een portafilter voor zowel traditionele- als drukfilters. Bij de machine worden 1- en 2 kops, traditionele- en drukfilters meegeleverd, daarnaast ontvang je ook een 44 mm pods filter. Hiermee kan je koffie zetten met versgemalen koffiebonen, voorgemalen koffie en met koffiepads.

Koffie zetten als een barista

Met de filterhouder met dubbele uitloop en het stoom- en warmwaterpijpje zet je koffie als een echte barista. Het koffieapparaat is voorzien van een plateau waar de kopjes op verwarmd kunnen worden. Daardoor kun je langer van warme koffie genieten. Met het professionele stoompijpje maak je het perfecte microschuim voor bijvoorbeeld een cappuccino of latte. De manometer geeft een drukindicatie tot 16 bar extractiedruk weer. De ideale druk voor een espresso zit tussen de 8 en 12 bar.

Thermoblock systeem

Met het thermoblock systeem is de machine in 40 seconden klaar om gebruikt te worden. Hierdoor kun je binnen 1 minuut een heerlijk kopje koffie zetten! Door dit thermoblock systeem kan het apparaat snel schakelen tussen het zetten van koffie en het gebruik van de stoomfunctie, het kost de espressomachine slechts 20 seconden om van koffie zetten naar stomen te gaan en minder dan 30 seconden om van stomen terug te schakelen naar de koffie functie.

Accessoires voor een optimale koffie-ervaring

Wanneer je deze promopack aanschaft, ontvang je niet alleen een Solis Barista Perfetta Plus. Je ontvangt namelijk ook de benodigde accessoires om jouw koffie-ervaring te optimaliseren. Zo krijg je een weegschaal om het aantal koffiebonen gemakkelijk te kunnen wegen. In de verpakking vind je ook een Tamping Mat. Je kunt de koffie in de filter aandrukken op deze mat, zo beschadig je het werkblad van de keuken niet. Ook vind je een Koffie Podium in de verpakking. Het koffie podium zorgt ervoor dat de kopjes hoger onder het apparaat komen te staan. Zo ontstaat er minder afstand tussen de uitloop en het kopje. Op deze manier verliest de koffie minder warmte voordat het in het kopje belandt. Wanneer de espresso gezet is, klop je de koffie eenvoudig uit de filter met de uitklopbak die ook bij deze promopack geleverd wordt. 3 microvezeldoekjes maken de pack compleet.

Een machine die voldoet aan al jouw wensen

Je kunt de espressomachine helemaal naar eigen wens instellen, jij kiest de hoeveelheid koffie per kopje en je kunt zelf de hoogte van de brouwtemperatuur instellen. Wanneer je dit ingesteld hebt onthoudt de espressomachine dit en het verandert pas wanneer jij het anders instelt. Om energie te besparen schakelt de Solis Perfetta Plus na 10 minuten over naar de stand-by modus, maar dit kun je aanpassen naar 30 of 120 minuten indien gewenst. Na 20 minuten stand-by modus wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld.

Verpakkingsinhoud

✔ Solis Barista Perfetta Plus Blauw

✔ Knock Box

✔ Tamping Mat

✔ Koffie Podium

✔ Digital Pocket Scale

✔ 3 Microvezeldoekjes

✔ Roestvrijstalen portafilter met twee tuiten

✔ Enkelwandige filters voor 1 en 2 koppen

✔ Dubbelwandige filters voor 1 en 2 kopjes

✔ Filter voor 44 mm pods

✔ Roestvrijstalen tamper

✔ Roestvrijstalen melkkan (350ml)

✔ Doseerlepel

✔ Schoonmaakset

✔ Brita Intenza waterfilter

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories