Solis Barista Perfetta Plus 1170 Espressomachine + Eureka Mignon Black 1663 Koffiemolen

619.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Solis Barista Perfetta Plus

De Solis Barista Perfetta plus 1170 RVS + Eureka Mignon Steel 1663 Koffiemolen is de perfecte koffiebundel. De Barista Perfetta Plus is een espressomachine die alles in huis heeft om de perfecte espresso, cappuccino of andere koffie variatie te maken. Deze halfautomatische espressomachine is stil in gebruik, snel warm en maakt het mogelijk om in een handomdraai te kunnen genieten van een heerlijke espresso, cappuccino of andere koffievariatie. Met de Eureka Mignon Grinder haal je een bonenmaler in huis met een traploos instelbare maalgraad.

Voordelen van de Barista Perfetta Plus en Eureka Mignon Steel
+ Zet koffie met verse gemalen bonen, voorgemalen koffie of met ESE pods
+ Bonenmaler met traploze maalgraadinstelling
+ Compact en tijdloos design voor in elke keuken
+ Automatische reinigingsprocessen
+ Slechts 40 seconden opwarmtijd

Goed om te weten
Het vergt wellicht wat meer tijd om de perfecte koffie te maken als je geen halfautomaat gewend bent

Koffie op elke gewenste manier
Met de verschillende bijgeleverde filters kun je op elke gewenste manier koffie zetten. Deze piston machine is uitgerust met een portafilter voor zowel traditionele als drukfilters. Bij de espressonmachinemachine worden 1 en 2 kops, traditionele- en drukfilters meegeleverd, daarnaast ook een 44 mm pods filter. Hiermee kan je koffie zetten met versgemalen koffiebonen, voorgemalen koffie en met het filter voor pads kun je koffie zetten met koffiepads.

Koffie zetten als een barista
Met de filterhouder met dubbele uitloop en het stoom- en warmwaterpijpje zet je koffie als een echte barista. Het pistonmachine is voorzien van een plateau waar de kopjes op verwarmd kunnen worden. Daardoor kun je langer van warme koffie genieten. Met het professionele stoompijpje maak je het perfecte microschuim voor bijvoorbeeld een cappuccino of latte. De manometer geeft een drukindicatie tot 16 bar extractiedruk weer. De ideale druk voor een espresso zit tussen de 8 en 12 bar.

Thermoblock systeem
Met het thermoblock systeem is de machine klaar om te gebruiken in 40 seconden. Hierdoor kun je binnen 1 minuut een kopje koffie zetten! Dankzij dit thermoblock systeem kan het apparaat snel schakelen tussen koffie zetten en de stoomfunctie, het kost de espressomachine slechts 20 seconden om van koffie zetten naar stomen te gaan en minder dan 30 seconden om van stomen terug te schakelen naar de koffie functie.

Stand-by modus
Je kunt de piston machine helemaal naar eigen wens instellen, jij kiest de hoeveelheid koffie per kopje en je kunt zelf de hoogte van de brouwtemperatuur instellen. Wanneer je dit ingesteld hebt onthoud de espressomachine dit en het verandert pas wanneer jij het anders instelt. Om energie te besparen schakelt de Solis Perfetta Plus na 10 minuten over naar de stand-by modus, dit kun je aanpassen naar 30 of 120 minuten indien gewenst. Na 20 minuten stand-by modus wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld.

Bekroond met twee awards
In 2020 is de Solis Barista Perfetta Plus bekroond met een Good Design Award. Dit is Australië haar meest prestigieuze internationale prijs op het gebied van hoogstaand design en innovatie. De jury beoordeelde de espressomachine als een compacte en elegante machine voor een perfecte koffie. De Barista Perfetta Plus won in hetzelfde jaar de Red Dot Design Award. De jury stelt dat de Barista Perfetta Plus een elegante, gebruiksvriendelijke espressomachine is, die een instant koffie-ervaring biedt.

Verpakkingsinhoud:

 • Solis Barista Perfetta Plus 1170 RVS
 • Solis Eureka Mignon 1663 Koffiemolen Zwart
 • Roestvrijstalen portafilter met twee tuiten
 • Enkelwandige filters voor 1 en 2 koppen
 • Dubbelwandige filters voor 1 en 2 kopjes
 • Filter voor 44 mm pods
 • Roestvrijstalen tamper
 • Roestvrijstalen melkkan (350ml)
 • Doseerlepel
 • Schoonmaakset
 • Brita Intenza waterfilter

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories