Solis Caffespresso Pro 117 Pistonmachine – RVS

212.08

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Deze high-end halfautomatische espressomachine is de gouden formule voor iedere koffie- en theeliefhebber. Dankzij de heetwater- en stoomfunctie geniet je niet alleen van het heerlijkste zwarte goud, maar bereid je iedere warme drank in een handomdraai.

Drink de perfecte espresso voortaan thuis

Met de SOLIS Caffespresso Pro is die écht lekkere koffie niet langer uitsluitend weggelegd voor jouw favoriete restaurant of bar, maar zet je deze in jouw eigen keuken. Deze compacte machine is een espressomachine, theemaker én melkopschuimer in één. Het enige wat je nog nodig hebt, is een losse bonenmaler (zoals de SOLIS Caffissima). Met de bijgeleverde, uitneembare tamper druk je de gemalen koffie in de filterdrager aan, waarna de filterdrager in de machine geplaatst wordt.

Geniet van een intense smaakbeleving

De unieke lagedruk voorperculatiefunctie zorgt ervoor dat de koffie bevochtigd wordt zodat alle smaakaroma’s uit de koffiebonen vrijkomen. De Italiaanse hogedrukpomp van 15 bar en de elektronische temperatuurstabilisatie (PID methode) zorgen op hun beurt voor een perfecte kop koffie van 93 graden. De druk is af te lezen op de fraaie manometer aan de voorzijde van de SOLIS Caffespresso Pro. De espresso-drukindicator zorgt dat de optimale druk wordt ingesteld. De waarde is de druk waarmee het water door de gemalen koffie heen wordt geperst, een proces wat plaatsvindt in de filterdrager. Aan de dikke en gelijkmatige laag fijne, karamel kleurige crema herken je de perfecte espresso nog voordat je een slok genomen hebt.

Waan jezelf een ware barista

Omdat de waterhoeveelheid programmeerbaar is, kun je de inhoud van jouw warme drank volledig afstemmen op jouw favoriete servies. En geef je de voorkeur aan het zetten van twee espresso’s tegelijk? Middels de rechterknop op de espressomachine worden beide kopjes, natuurlijk eerst voorverwarmd op de warmhoudplaat, rijkelijk gevuld met het zwarte goud. Dankzij de stoomfunctie van de SOLIS Caffespresso Pro, waarmee je het perfecte ‘micro melkschuim’ creëert, verras jij jouw gasten binnenkort zelfs met een heerlijke koffiespecialiteit zoals latte macchiato en cappuccino. De mogelijkheden van deze machine zijn eindeloos, omdat ook een kop thee – dankzij de heet water functie – in een handomdraai is geproduceerd. De SOLIS Caffespresso Pro wordt geleverd met een RVS melkkannetje (voor het opschuimen van de melk), enkel- en dubbelwandige filters, een maatlepel en reinigingsaccessoires.

Bovendien heeft deze espressomachine een energiebesparingsfunctie, dat betekent dat de koffiemachine automatisch uitschakelt wanneer het gedurende een periode van 10 minuten inactief is. De SOLIS Caffespresso Pro is, mede dankzij de luxe RVS behuizing, een ware verrijking voor ieder aanrecht of kookeiland.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories