Solis Primaroma 1010 Espressomachine – Pistonmachine – Koffiemachine met Bonen – RVS

99.38

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Primaroma

De
Solis Primaroma
is een halfautomatische espressomachine met een stoompijpje, die ideaal is voor het opschuimen van melk en het verhitten van warme dranken.

Voordelen van de Primaroma
+ 360˚ draaibare stoompijp
+ Oververhittings- en overdrukbeveiliging
+ Geschikt voor koffiepads
+ Afneembaar waterreservoir

Goed om te weten
– De Primaroma heeft geen ingebouwde bonenmaler

Koffie en meer
Met de Solis Primaroma maak jij net als een echte barista de heerlijkste koffies! De zeefhouder, ook wel piston, komt met twee filters (enkele en dubbele portie) zodat je ook grote koffiebehoeftes in één keer kunt stillen. Het handige stoompijpje geeft jou de mogelijkheid om van een normale koffie of espresso hele kunstwerken te maken! De Solis Primaroma koffiemachine heeft een handige warmhoudplaat die de kopjes alvast voorverwarmt zodat jouw koffie langer warm blijft.

Eenvoudig in gebruik
De Solis Primaroma espressomachine beschikt over duidelijke bedieningsknoppen, een keuzeregelaar en LED-controle lampjes. Deze geven weer welke functie er gebruikt wordt en in welke modus het apparaat zich bevindt. De Solis Primaroma is gemaakt van RVS en is mede dankzij het afneembare lekbakje gemakkelijk te reinigen.

Direct aan de slag
Om ervoor te zorgen dat je thuis direct aan de slag kunt gaan, worden diverse accessoires meegeleverd. Met de doseerlepel kan de juiste doseerhoeveelheid versgemalen koffie eenvoudig bepaald worden. Met de tamper druk je de koffie aan in de filterhouder. Er wordt zowel een filter voor een enkele als voor een dubbele espresso meegeleverd.

Hoge druk
De espressomachine is voorzien van een pomp met 15 bar druk die de koffie perfect bereidt. Zet één of twee porties tegelijkertijd door gebruik te maken van de enkele of dubbele filter.

Verpakkingsinhoud

  • Primaroma 1010
  • Éénkops- en tweekops filter
  • Tamper
  • Doseerlepel

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories