Solis Primaroma 1010 Koffiemachine met Bonen + Scala Plus 1661 Koffiemolen – RVS

315.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Primaroma & Scala Plus

Met de
Solis Primaroma en Scala Plus Grinder
maak jij net als een echte barista de heerlijkste koffies! De zeefhouder, ook wel piston, komt met twee filters (enkele en dubbele portie) zodat je ook grote koffiebehoeftes in één keer kunt stillen. Het handige stoompijpje geeft jou de mogelijkheid om van een normale koffie of espresso hele kunstwerken te maken! De Solis Primaroma heeft een handige warmhoudplaat waarop je de kopjes vast voor kunt verwarmen waardoor jouw koffie langer warm blijft.

Voordelen van de Primaroma & Scala Plus
+ Eenvoudig in gebruik
+ Pomp met 15 bar druk
+ Uitneembaar waterreservoir van 1,5 liter
+ Bonenmaler met 22 maalstanden

Goed om te weten
– De Prirmaroma heeft geen manometer

Compacte espressomachine
De Solis Primaroma beschikt over duidelijke bedieningsknoppen, een keuzeregelaar en LED-controle lampjes. Deze geven weer welke functie er gebruikt wordt en in welke modus het apparaat zich bevindt. De Solis Primaroma is een compacte espressomachine, gemaakt van RVS en is mede dankzij het afneembare lekbakje gemakkelijk te reinigen. De espressomachine is voorzien van een pomp met 15 bar druk, die de koffie perfect bereidt. Zet één of twee porties tegelijkertijd door gebruik te maken van de enkele of dubbele filter.

Eenvoudig te bedienen bonenmaler
Dankzij de instelbare maalfijnheid van de Solis Scala Plus is deze bonenmaler een must-have voor elke koffieliefhebber. Je hebt de keuze uit maar liefst 22 maalgraadinstellingen, waardoor je altijd de juiste gemalen koffie gebruikt voor jouw espressomachine, filterkoffieapparaat of cafetière. De maalgraadinstelling selecteer je via de draaifunctie aan de onderzijde van het reservoir. Vervolgens stel je de automatische draaiknop aan de zijkant van de bonenmaler in op de gewenste hoeveelheid. Met één druk op de elektronische start-/stopknop aan de voorzijde van het apparaat start je het maalproces. In 420 omwentelingen per minuut worden jouw koffiebonen razendsnel verwerkt tot de gewenste maling én hoeveelheid, waarbij de heerlijke aroma behouden blijft. De gemalen koffie wordt uiteindelijk opgevangen in de uitneembare opvangbak, waarna je dit eenvoudig in het filter of de filterdrager giet.

Verpakkingsinhoud

  • Primaroma 1010
  • Scala Plus 1661
  • Éénkops- en tweekops filter
  • Tamper
  • Doseerlepel

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories