Solis Tea Kettle Digital 5515 Waterkoker – Theemaker – 1.2 liter

139.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Tea Kettle Digital

De Solis Tea Kettle Digital 5515 is een waterkoker en theemaker in 1. Je kunt de temperatuur van het water en trektijd van de thee naar wens instellen.

Voordelen van de Tea Kettle Digital
+ Instelbare temperaturen: van 50 tot 100 °C
+ Waterkoker en theemaker in 1
+ Warmhoudfunctie
+ LCD-display

Goed om te weten
– Warmhoudfunctie werkt 30 minuten

Instelbare temperaturen en trektijden
De Tea Kettle Digital is een multifunctionele en luxe waterkoker. Hij heeft vele programmeermogelijkheden. Zo kun je de temperatuur van het water instellen van 50 tot 100 °C en is het mogelijk om de trektijd van de thee in te stellen. Je haalt met de Solis Tea Kettle Digital dus een waterkoker én theemaker in 1 in huis. De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat het water gedurende 30 minuten op temperatuur blijft. Op het LCD-display kun je aflezen hoe warm het water is en hoe lang het geleden is dat het water verwarmd is.

Eenvoudige bediening
De verlichte elektronische toetsen maken het gebruik van de Tea Kettle Digital eenvoudig. Met deze knoppen kun je de temperatuur van het water en de trektijd van de thee instellen. Ook de warmhoudfunctie is eenvoudig in te schakelen. De Tea Kettle Digital is gemaakt van hoogwaardig Schott Duran glas en heeft een inhoud van 1.2 liter. De waterkoker beschikt over een droogkook- en oververhittingsbeveiliging.

Verpakkingsinhoud

  • Tea Kettle Digital 5515
  • Antikalkfilter

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories