Solis Vario Temp Kettle 5516 Waterkoker met Temperatuurregeling – RVS

98.98

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Vario Temp Kettle

De Solis Vario Temp Kettle 5516 is een stijlvol vormgegeven waterkoker die een plekje op jouw aanrecht verdient. De roestvrijstalen waterkoker kan ingesteld worden op verschillende temperaturen en beschikt over een warmhoudfunctie.

Voordelen van de Vario Temp Kettle
+ Met warmhoudfunctie
+ Extra grote vulopening
+ 4 temperatuurstanden
+ Ruime 1,7 liter kan

Goed om te weten
– Reinig met enige regelmaat het kalkfilter onder de warme kraan

De juiste temperatuur voor het perfecte kopje thee
Bij het zetten van een kopje thee is het van belang om het water op de juiste temperatuur te verwarmen. De Solis Vario Temp Kettle beschikt over 4 knoppen om de juiste temperatuur in te stellen. Met de blauwe knop stel je de temperatuur in op 70 °C, dit is de juiste temperatuur voor groene thee. Met de groene knop stel je de waterkoker in op 80 °C, voor witte thee. De paarse knop laat het water tot 90 °C opwarmen. Dit is een goede temperatuur voor koffie. En met de vierde knop, de rode, verwarm je het water tot 100 °C voor zwarte thee.

Snel gekookt water
Dankzij het hoge vermogen (2200 Watt) van de Solis Vario Temp Kettle is het water binnen no-time op temperatuur. De waterkoker geeft een akoestisch geluidsignaal af zodra het water op temperatuur is. Wanneer je niet meteen al het gekookte water nodig hebt kun je de warmhoudfunctie inschakelen. Hierdoor blijft het water tot 2 uur op de gewenste temperatuur.

Gebruiksgemak
De Solis Vario Temp Kettle beschikt over een ruime 1,7 liter kan. De hoeveelheid water kun je gemakkelijk aflezen dankzij de waterniveau indicator. De kan beschikt over een grote opening en is daardoor gemakkelijk te reinigen. Het uitneembare kalkfilter kun je gemakkelijk verwijderen om deze schoon te maken onder de kraan.

Verpakkingsinhoud

  • Vario Temp Kettle 5516

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories