Starbucks® Decafe Espresso Roast™ Koffiebonen 3KG (12 x 250gr)

29.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Dit is een speciale melange van bonen uit Latijns-Amerika en Azië/de Pacific die donkergebrand zijn voor een rijke, karamelachtige zoetheid.

Omdat deze compacte, volle koffie een krachtige smaak heeft die tegenwicht kan bieden aan melk, is het de perfecte basis voor het maken van een latte of cappuccino thuis.

Hier is een interessant feitje: Espresso is in Italië uitgevonden door een ondernemende persoon die een manier zocht om sneller koffie te maken, zodat hij meer reizigers kon bedienen die zich naar treinen haastten. Dit is natuurlijk ietwat ironisch als je bedenkt dat koffieliefhebbers in Italië (en in de rest van de wereld) zich nu hebben aangewend met langzame, kleine teugjes van hun espresso te genieten.

*Het valt niet mee om het verschil te merken tussen cafeïnevrije en cafeïnehoudende koffie van Starbucks. De cafeïnevrije versies leveren dezelfde heerlijke smaak en kwaliteit, alleen met minder cafeïne. Dit is een kopje voor mensen die weten wat ze willen en vooral wat ze niet willen.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories