Starbucks® Veranda Blend™ Koffiebonen 1.5KG (6 x 250gr)

24.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Bij de bereiding van deze melange worden speciaal geselecteerde Latijns-Amerikaanse koffiebonen voor een kortere periode gebrand, waarbij de delicate cacaosmaak en de smaak van licht gebrande noten tot uiting komen. Fijne en heerlijke koffie die een verbazingwekkend vriendelijke manier heeft om vrienden te verwelkomen.

Fijne en heerlijke Starbucks® Blonde Roast-koffie wekt zachtjes je zintuigen. Het is zacht en licht, met een lichte zuurgraad, en biedt een aangename en heerlijke smaak, vergezeld van een licht geroosterd accent.

Starbucks begon als een klein café in het historische deel van Seattle. Het werd in 1981 bezocht door de huidige CEO Howard Schultz, die verliefd werd op Starbucks. In 1983 ging hij als Starbucks-medewerker naar Italië om de traditie van Italiaanse cafés over te brengen naar de Verenigde Staten. Deze cafés zijn een plek voor een gezellige babbel, om een korte pauze te nemen of om puur te genieten van een heerlijk kopje koffie. Starbucks heeft momenteel ongeveer 17.000 cafés in 55 landen. Het bedrijf is ook een toonaangevende en trendy firma- en probeert bij elk kopje koffie het idee over te brengen aan zijn klanten dat een kopje koffie het hoogtepunt is van een lange reis: van het aanbouwgebied naar de boer, dan naar de branderij en uiteindelijk naar je handen en mond.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories